Lifestyle

Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Ingrediente:

4 piepti de pui

1 telina potrivita

4 morcovi

3 cartofi

1 radacina pastarnac

1 ceapa

1 capatana usturoi

1 lamaie

2 ardei grasi

400 g. smantana

leustean

patrunjel

sare, piper, menta

vegeta

 

Mod de preparare:

Punem carnea la fiert intr-o oala de 6 litrii si intre timp spalam si curatam zarzavatul pentru ciorba. Dupa ce scurgem prima apa de la carne adaugam zarzavatul in oala.Dupa ce s-a fiert,  zarzavatul il scoatem si il pasam iar carnea o taiam in cubulete. Le punem inapoi in oala si adaugam si usturoiul pasat. Dupa ce dau in clocot adaugam zeama de la o lamaie, inchidem focul si adaugam oul batut cu smantana si verdeata.

Se serveste cu ardei iute

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.