joi, 13, iunie 2024
18 °c
Ro

Termeni si conditii

Bine aţi venit pe site-ul ziarului online „PRO BRĂILA”.

Prin utilizarea site-ului www.probr.ro aţi citit, înţeles şi acceptat integral termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.

 

Descrierea serviciului

 

probr.ro realizează şi asigură informaţii cu caracter publicistic în mod gratuit tuturor celor care doresc să acceseze portalul ziarului la adresa www.probr.ro

Site-ul www.probr.ro permite vizualizarea, imprimarea şi folosirea informaţiilor de pe site în scopuri personale şi noncomerciale. Alte servicii care vor fi implementate în cadrul site-ului sunt supuse aceloraşi condiţii, în afară de cazul în care acestea nu au condiţii de folosire distinct formulate.

probr.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona utilizarea oricărui serviciu al site-ului în interes comercial.

probr.ro poate derula în orice moment campanii publicitare şi/sau promoţii în orice secţiune din site. Campaniile şi promotiile derulate de probr.ro nu necesită acordul vizitatorilor portalului. Spaţiile şi dimensiunea campaniilor publicitare şi promoţiilor nu necesită acordul vizitatorilor şi poate fi schimbat oricând fără a implica anunţarea prealabilă.

probr.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau din promoţiile organizate în site, altele decât cele organizate strict de probr.ro.

 

Responsabilitatea cititorilor probr.ro

 

Cititorii probr.ro sunt responsabili pentru comentariile postate pe site-ul nostru şi pentru consecinţele publicării acestora. De asemenea, orice legătură externă sau orice conţinut care le aparţine (user-generated content) trebuie să se supună unor reguli. Orice persoană care ne trimite anumite materiale (fotografii, filmuleţe, declaraţii sau poveşti de la un eveniment) garantează faptul că deţine drepturile de folosire ale acelui material. probr.ro este scutit de responsabilitate în cazul în care aceste materiale nu respectă drepturile de autor ale celor de drept.

Orice comentator este responsabil pentru publicarea unor materiale ilegale, pornografice sau discriminatorii şi îşi asumă responsabilitatea asupra lor. probr.ro nu va accepta asemenea materiale sau comentarii pe site.

Dacă cititorii observă un material care nu respectă drepturile de autor sau regulile de citare, pot raporta acest lucru.Vă asigurăm că vom lua măsuri pentru rezolvarea unor astfel de situaţii.

Folosirea site-ului probr.ro este gratuită, iar acest lucru influenţează şi responsabilitatea noastră în faţa unor situaţii. “PRO BRĂILA” nu este responsabil pentru orice pierdere, financiară sau de altă natură, venită în urma influenţei unor materiale publicate pe site-ul nostru sau din cauza unor opinii citite pe site-ul nostru.

 

Drepturi de autor

 

Drepturile de autor pentru unele informaţii de pe site sunt deţinute de “PRO BRĂILA”. Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fără permisiunea anterioară explicită a “PRO BRĂILA”. Conţinutul site-ului, prin tot ce reprezintă el, este protejat de legea dreptului de autor.

probr.ro îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul site-ului, în orice moment.

probr.ro îşi rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment, fără un anunţ prealabil.

Utilizând probr.ro conştientizaţi faptul că vă expuneţi la materiale care pot fi ofensive, indecente, respingătoare şi sunteţi de acord să renunţaţi la orice drepturi legale sau despăgubiri pe care le-aţi putea pretinde de la probr.ro

Utilizând probr.ro sunteţi de acord să îi investiţi pe proprietarii/operatorii, afiliatii şi/sau licenţiaţii acestuia cu imunitate completă în măsura permisă de lege privind toate aspectele legate de utilizarea site-ului.

În cazul în care identificaţi materiale care lezează drepturile de autor sau pe care le consideraţi indecente, ilegale sau imorale, vă rugăm să trimiteţi un email la adresa: info@probr.ro

 

Prevederi finale

 

Nu garantăm că site-ul nostru va funcţiona neîntrerupt sau fără eroare, dar ne vom asigura ca acest lucru să se întâmple cât mai rar. Pot fi întârzieri, omisiuni, întreruperi sau informaţii lipsite de acurateţe. Nu garantăm adevărul absolut, ci vom face tot posibilul ca informaţiile prezentate să fie corecte, iar dacă aflăm că acestea sunt eronate, vom corecta şi vom menţiona greşeala.

 

Termenii şi condiţiile prezentate respectă reglementările legislative aflate în vigoare:

 

  1. Legea Nr. 193/2000, privind clauzele abuzive , publicată în Monitorul Oficial Nr. 560/2000;
  2. Legea Nr. 365/2002, privind comerţul electronic, publicată în Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002;
  3. Ordonanţa Nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, publicată în Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *