Ingrediente:
600g pipote de pui si inimi
3 cepe
1 ardei gras galben
1 ardei gras rosu
2 morcovi
telina
1 capatana usturoi
150 g suc de rosii
1 lingurita boia
2 foi dafin
sare, piper
patrunjel
Mod de preparare:
Spalam bine pipotele si inimile apoi le punem la fiert cu o ceapa, 1 morcov, telina pentru aproximativ 60 minute.
Dupa ce s-au fiert bine si s-au inmuiat, le scoatem pe o farfurie si strecuram supa ramasa.
Curatam si spalam ceapa, ardeiul gras si morcovii.
Taiem legumele marunt si le punem la calit in 2 linguri de ulei.
Dupa ce se inmoaie,adaugam sucul de rosii .
Lasam la fiert 15 minute,adaugand din cand in cand, putin cate putin, supa obtinuta.
Adaugam pipotele si inimile apoi condimentam preparatul cu sare, foi de dafin, boia si piper.
Continuam fierberea, la foc moderat aproximativ 30-35 minute.
Oprim focul si adaugam usturoiul tocat marunt si patrunjelul.
Servim cu mamaliguta.