• Contact
duminică, 15, iunie 2025
No Result
View All Result
ProBraila
28 °c
Ro
29 ° S
29 ° D
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
No Result
View All Result
ProBraila
Home Lifestyle

Friptura de vita marinata la gratar

22/02/2013
in Lifestyle
Timp de citire:2 mins read
A A
0
Friptura de vita marinata la gratar
0
Distribuiri
8
Vizualizări
Share on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Friptura de vita marinata la gratar

Ingredientele:

ArticoleSimilare

A fost aprobat actul normativ prin care se prelungește limitarea adaosului comercial la unele alimente de bază și adaugă noi produse la lista existentă

Luna aceasta, în județul Brăila vor fi distribuite 15.894 pachete cu alimente acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate

Deputatul Popa îi asigură pe legumicultorii din Vișani de sprijinul său necondiționat

500 grame carne de vita

3 nuci, 5-6 alune de padure

3 catei de usturoi

o ceapa mai mica

ardei iute verde

2 linguri ulei de masline

o lingura de miere

o lingurita zeama lamaie

100 ml vin rosu

sare, piper

busuioc, nucsoara

patrunjel verde

 

Mod de Preparare:

In primul rand, am macinat bine nucile si alunele de padure, si le-am pus intr-un castron. Peste ele am adaugat usturoiul pisat si uleiul, frecand bine pentru a impregna uleiul cu aromele. Am adaugat ceapa tocata marunt, mierea, un pic de ardei iute tocat marunt (daca va plac gusturile picante puteti adauga mai mult), sarea si piperul. Am pus deasemenea busuioc si nucsoara pentru a obtine un gust aromat. Am adaugat si patrunjelul tocat, dupa care am amestecat bine. Peste toate acestea am turnat o lingurita de zeama de lamaie si paharul cu vin rosu.

Carnea am taiat-o in patru bucati, pe care le-am pus intr-un vas. Peste ele am turnat amestecul obtinut, dupa care am acoperit cu folie alimentara. Am lasat carnea la marinat in frigider timp de 4 ore.

Dupa ce timpul s-a scurs am scos carnea pe o farfurie ca sa se scurga zeama, dupa care am pus-o la fript pe gratarul pentru aragaz.

Carnea se tine pe gratar timp de 40-45 de minute pentru a se patrunde bine. Dupa ce au trecut 20 de minute am intors bucatile de carne pe cealalta parte pentru a se face uniform si am folosit marinata ramasa pentru a unge bucatile de pe gratar si a le improspata.

Friptura poate fi servita cu diverse garnituri sau simpla.

Etichete: aluneardeicarneceapalamaiemierenucinucsoarapatrunjelpiperretetaretetesareuleiusturoivinvita
ShareTweetSend
No Result
View All Result

Articole recente

  • Reprezentanta județului Brăila s-a clasat pe locul 2 la Campionatul Național de Fotbal Unificat în 7 fete 15/06/2025
  • ”BOOM BOOM” și ”Princess”, câștigătorii ediției a X-a a Concursului național ”Majorette Fest Dance” de la Brăila 15/06/2025
  • Locuri de muncă vacante în județul Brăila 15/06/2025
  • Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos” – demonstrație de excelență la Ziua Distinșilor Vizitatori, în cadrul exercițiului multinațional „SABER GUARDIAN 25” 15/06/2025
  • Tânăr din Spiru Haret, condamnat la un an de închisoare pentru infracțiunea de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu 14/06/2025
  • Activități preventive de educație rutieră desfășurate la școala din comuna Șuțești 14/06/2025
  • Termeni si conditii
  • Politică de confidențialitate
  • Politica cookies
  • Setări GDPR
  • Contact
Telefon: +40 788 760 194

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Setări GDPR
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice. Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.
Administrează opțiunile Administrează serviciile Administrează vânzătorii {vendor_count} Citește mai multe despre aceste scopuri
Vezi preferințele
{title} {title} {title}
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Go to mobile version