• Contact
duminică, 15, iunie 2025
No Result
View All Result
ProBraila
28 °c
Ro
29 ° S
29 ° D
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
No Result
View All Result
ProBraila
Home Lifestyle

Pui cu rosii cherry

15/02/2013
in Lifestyle
Timp de citire:2 mins read
A A
0
pui cu rosii cherry
0
Distribuiri
3
Vizualizări
Share on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

pui cu rosii cherry

Ingrediente:

ArticoleSimilare

Cinci beneficii necunoscute pe care le ofera busuiocul sanatatii tale

Vezi cât câștigă Isărescu, Iohannis, Ciolacu, Chirițoiu, Enache, Busuioc

A fost aprobat actul normativ prin care se prelungește limitarea adaosului comercial la unele alimente de bază și adaugă noi produse la lista existentă

2 jumatati de piept de pui dezosat, fara piele, circa 700 g in total

sare

piper negru, proaspat macinat

14 rosii cherry, taiate in jumatate

100 g frunze de rucola

2 linguri de suc de lamaie

4 linguri de ulei de masline extra virgin

1 lingurita de zahar

4 linguri de vin alb, sec

6 catei de usturoi, feliati subtire

cateva frunze proaspete de busuioc, tocate

 

Mod de preparare:

Se spala carnea si se sterge cu prosoape de hartie. Se tempereaza circa 30 de minute, sau pana ce ajunge la temperatura camerei. Se sareaza si se pipereaza.

Se incinge o tigaie la foc mediu. Cand este incinsa, se adauga 2 linguri de ulei si se mareste flacara. Se adauga pieptii si se prajesc la foc iute circa 3 minute, sau pana se rumenesc frumos pe toate partile. Se transfera pieptii pe o farfurie.

Se face flacara mica. Se adauga vinul si se deglazeaza tigaia 1 minut, racaind resturile caramelizate lasate de carne. Se adauga rosiile cherry, usturoiul si zaharul si se readuce carnea in tigaie, impreuna cu sucul lasat in farfurie. Se strivesc putin rosiile cu o spatula, ca sa elibereze lichid si sa se inmoaie. Se adauga putina apa, ca sa se formeze un strat de lichid de cativa milimetri. Se da in clocot lichidul, se face flacara mica de tot, se acopera tigaia si se gatesc pieptii circa 8-10 minute, sau pana ce carnea este facuta.

Se scot jumatatile de piept din tigaie si se transfera pe farfurii individuale. Se da in clocot molcom sosul, zdrobind inca putin rosiile, ca sa fie moi, si se reduce lichidul pana la o consistenta siropoasa. Se adauga jumatate din sucul de lamaie si busuiocul si se amesteca.

Intre timp se stropeste rucola cu restul de 1 lingura de suc de lamaie si restul de 2 linguri de ulei de masline. Se sareaza si se pipereaza si se imparte intre cele doua farfurii, asezand-o langa pieptii de pui. Se asaza peste pui rosiile cherry si se stropesc acestia, din belsug, cu sos.

Etichete: busuioccherrylamaiepiperpuiretetareteterosiirucolasareuleiusturoivinzahar
ShareTweetSend
No Result
View All Result

Articole recente

  • Reprezentanta județului Brăila s-a clasat pe locul 2 la Campionatul Național de Fotbal Unificat în 7 fete 15/06/2025
  • ”BOOM BOOM” și ”Princess”, câștigătorii ediției a X-a a Concursului național ”Majorette Fest Dance” de la Brăila 15/06/2025
  • Locuri de muncă vacante în județul Brăila 15/06/2025
  • Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos” – demonstrație de excelență la Ziua Distinșilor Vizitatori, în cadrul exercițiului multinațional „SABER GUARDIAN 25” 15/06/2025
  • Tânăr din Spiru Haret, condamnat la un an de închisoare pentru infracțiunea de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu 14/06/2025
  • Activități preventive de educație rutieră desfășurate la școala din comuna Șuțești 14/06/2025
  • Termeni si conditii
  • Politică de confidențialitate
  • Politica cookies
  • Setări GDPR
  • Contact
Telefon: +40 788 760 194

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Setări GDPR
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice. Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.
Administrează opțiunile Administrează serviciile Administrează vânzătorii {vendor_count} Citește mai multe despre aceste scopuri
Vezi preferințele
{title} {title} {title}
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Go to mobile version