
[quote style=”1″]Ca tot a lovit adanc nebunia asta cu Drycooker-ul pe la tembelizor, insa multumesc lui Dumnezeu ca sunt vaccinat de mult cu privire la spoturile publicitare, povestim astazi despre o alta reteta pretabila tigaii minune, pe care cu onor o posed de ceva vreme, reteta simpla, “organica”, supermeseriasa, aproape ca se face singura, ideala pentru viata si climatul trepidant de inceput de secol XXI. Prin urmare, Legume la Drycooker, denumire superuzitata, tot poporu’ impreuna cu cocoana aia plinuta face legume la Drycooker, numa ca i-am dat o nota personala care o diferentiaza net de celelalte retete. Buuun si prin urmare ce-i asa de special la legumele astea, vor spune unii, pentru care cea mai buna leguma ramane tot friptura…
Pai, cam este, ca avem ocazia sa mai mancam si noi cu mai putin ulei, mai aproape “raw” asa, nu strica, credeti-ma! Unde mai pui ca, sincer, legumele astea au un “ce” al lor, aparte…
Si ce ne trebuie, nimic altceva decat o mana de legume, dupa cum urmeaza…[/quote]
Ingrediente:
[list style=”check”]
- 100 g fasole pastai
- 6 ciuperci
- 1 rosie
- 1 ardei kapia
- 4 bucati brocoli
- 4 cartofi noi
- 2 capatani usturoi nou
- 1 morcov
- 100 g mazare noua
- Sos de soia dark
- Ulei de masline cu chili si usturoi
- Sare
- Mix de piper
[/list]
Mod de preparare:
Si ce ne trebuie, nimic altceva decat o mana de legume, dupa cum urmeaza…
Este mare “filosofie” pregatitul, asezam legumele (curatate in prealabil) in tigaie, alternativ, asezonam din ulei, sare si piper, adaugam o cescuta de apa si fierbem 20 minute pana scade corespunzator.
Montam pe platou fierbinte, stropim cu sos de soia si servim imediat, alaturat de o Salata de alge. Merita!
Pofta buna!
Sursa: Retete Culinare