Lifestyle

Ruladă de spanac cu cremă de brânză

Ruladă de spanac cu cremă de brânză

Rulad? de spanac cu crem? de brânz?

Ingrediente:

100 g f?in?

100 g unt

200 ml lapte

300 g spanac op?rit ?i scurs foarte bine

4 ou?

200 g brânz? proasp?t?

100 g telemea de oaie

100 g parmezan ras

2 ardei gra?i

sare

piper

verdea?? proasp?t?

 

Mod de preparare:

1. Untul t?iat cubule?e se tope?te. Se adaug? spanacul tocat m?runt ?i f?ina ?i se amestec? pân? se leag?. Se stinge cu laptele c?ldu? ad?ugat pu?in câte pu?in ?i se amestec? bine. Se ia de pe foc ?i se las? s? se r?ceasc?, apoi se adaug? g?lbenu?urile, albu?urile b?tute spum?, un praf de sare ?i piper.

2. Se toarn? compozi?ia într-o tav? tapetat? cu hârtie de copt ?i se coace în cuptorul încins, aproximativ 25 de minute. Dup? 15 minute focul se reduce la mijlociu.

3. Între timp, se preg?te?te crema. Brânza proasp?t? se paseaz? ?i se amestec? cu telemeaua ras? ?i parmezanul. Se adaug? ardeiul gras t?iat cubule?e ?i condimente dup? gust.

4. Blatul copt se scoate din cuptor ?i se desprinde imediat de pe hârtia de copt. Se pune pe un ?ervet uscat, apoi se întinde compozi?ia de brânz? ?i se ruleaz? atent. Când se r?ce?te, se taie felii ?i se serve?te la aperitiv

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.