Ingrediente:
6 ro?ii mari
3 linguri de margarina vegetal?
1 kilogram de ciuperci, tocate fin
1 c??el de usturoi tocat
un sfert de can? de pesmet
p?trunjel tocat
sare ?i piper dup? gust
Mod de preparare:
Se înc?lze?te cuptorul. Se taie fiecare ro?ie pe din dou?, iar fiecare jum?tate de ro?ie trebuie golit? în centru. Presar? sare ?i piper pe fiecare ro?ie t?iat?. Pune într-o tigaie margarina vegetal? ?i las-o pe foc s? se topeasc?. Mai apoi, adaug? usturoiul tocat. ?ine pe foc aproximativ dou? minute, dup? care adaug? ciupercile m?run?ite. G?te?te pân? când ciupercile sunt rumenite, dup? care adaug? p?trunjel, sare ?i piper, dup? gust. Adaug? în tigaie pesmetul ?i amestec? bine. Acum c? umplutura este gata, adaug-o propor?ionat în fiecare jum?tate de ro?ie. Ideal ar fi ca umplutura s? fie cu vârf. Mai apoi, presar? pe deasupra p?trunjel. Ro?iile astfel decorate trebuie ?inute la cuptor, pe o foaie de copt, timp de 8 minute, pân? când ro?iile sunt moi, iar partea de sus rumenit?.