Ingrediente:
4 cartofi mari, cop?i în coaj?
2 linguri?e unt
4 ou?
2 felii de ?unc?
2 linguri?e brânz?
2-3 fire p?trunjel proasp?t, tocat
sare
piper
Mod de preparare:
Cartoful copt se a?az? pe un toc?tor ?i, cu un cu?it mic, se taie un c?p?cel din el, pe lung. Folosind o linguri??, se scoate din miez pân? se formeaz? un „co?ule?”.
Cur??a?i cât de mult? pulp? dori?i, având grij? s? nu rupe?i coaja.
În fiecare co?ule? pune?i câte o jum?tate de linguri?? de unt. Sparge?i apoi un ou, ad?uga?i ?unc? (o jum?tate de felie t?iat? m?runt este suficient? pntru un cartof), o jum?tate de linguri?? de brânz?, p?trunjel, sare ?i de piper.
Da?i la cuptor 20-25 de minute, la 170 grade Celsius, pân? se coace oul. Co?ule?ele se servesc calde.