Lifestyle

Oua in aspic

Oua in aspic

Oua in aspic

Ingrediente:

6oua

2 pliculete cu gelatina

900 ml supa de legume

1 ardei gras

1 legatura de patrunjel

4 felii de sunca

 

Mod de prepare:

Fierbe ouale tari, timp de opt minute.

Toarna peste ele apa rece si lasa-le sa se raceasca .

Separat, pune gelatina la inmuiat in putina apa, apoi topeste-o la bain-marie. Amestec-o usor cu supa de legume fierbinte.Pastreaz-o la cald.

Intr-o forma umezita cu apa rece, aseaza felii de ou, cubulete de ardei gras si frunze de patrunjel.Toarna putina supa si lasa sa se intareasca.

Asaza din nou un rând de oua si frunze de patrunjel, iar pe lateral, pune feliile de sunca umplute cu ardei gras si rulate.Mai pune un strat de oua feliate.Acopera cu supa si lasa sa se intareasca .Repeta operatia pâna când termini feliile de ou si supa de legume.

Lasa la rece minimum doua ore.

Inainte de servire, scufunda fundul vasului in apa fierbinte pentru câteva secunde si rastoarna rapid pe un platou.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.