ProBr

Week-end cu dirt-track international la Braila

Week-end cu dirt-track international la Braila
Week-end cu dirt-track international la Braila
Week-end cu dirt-track international la Braila

Sâmbătă, de la ora 16.00, la Brăila se va desfăşura etapa a doua a Cupei MACEC, o competiţie internaţională de dirt-track, la startul căreia se vor alinia şapte sportivi din România: Adrian Gheorghe şi Eugen Iancu de la CSTA Bucureşti, Florel Ungureanu şi Dragoş Mosz de la Voinţa Sibiu şi brăilenii Fănel Popa, Andrei Popa şi Gheorghe Stănel.

Săptămâna trecută au avut loc la Sibiu etapele a VI-a și a VII-a ale Campionatului Național Individual de dirt-track. Sâmbătă, Nagy Patrick a câștigat competiția la seniori, adjudecându-și 18 puncte, fiind de Gheorghe Adrian și de brăileanul Fănel Popa. La clasa seniori Open, Fănel Popa s-a clasat pe locul 4, bulgarul Manev Milen clasându-se al doilea cu 16 puncte.

În cadrul clasei juniori, brăileanul Andrei Popa a terminat pe primul loc, Dragoș Moosz și Adrian Dragu, completând în această ordine podiumul. Hristov Hristo din Bulgaria s-a clasat primul în cadrul clasei juniori Open cu 6 puncte, urmat de Andrei Popa și Dragoș Moosz.

Duminică Nagy Patrick a câștigat din nou la clasa seniori, fiind urmat de Gheorghe Adrian și Fogas Imre senior. La seniori Open, ordinea pe podium a fost Nagy Patrick, Manev Milen, Gheorghe Adrian.

Și în etapa de duminică brăileanul Andrei Popa a câștigat la seniori, urmat de sibianul Dragoș Moosz și Adrian Dragu de la CSM Brăila. La juniori Open, pe primul loc s-a clasat din nou bulgarul Hristov Hristo, urmat de Andrei Popa și Dragoș Moosz.

Situația în clasamentul general după 7 etape se prezintă astfel: Adrian Gheorghe de la CSTA Gică Voiculescu București se menține pe primul loc cu 100 de puncte, urmat de Nagy Patrick care a acumulat 95 de puncte, locul 3 fiind ocupat de brăileanul Fănel Popa  cu 79 de puncte. Manev Milen conduce în clasamentul clasei seniori Open cu 107 puncte, urmat de Adrian Gheorghe și Nagy Patrick.

La juniori, Andrei Popa este pe primul loc cu 32 de puncte, urmat de Dragoș Moosz cu 27 de puncte și Adrian Dragu cu 17 puncte. Hristov Hristo este lider  la clasa juniori Opencu 40 de puncte, fiind urmat de Andrei Popa și Dragoș Moosz.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •