Sport

Viitorul Ianca și Victoria Traian victorioase în etapa a III-a din play-off

Viitorul Ianca și Victoria Traian victorioase în etapa a III-a din play-off

Miercuri, 24 aprilie, s-au desfășurat cele două jocuri contând pentru etapa a III-a din play-off în Liga a 4-a brăileană la fotbal. Primele două clasate în această competiție au câștigat meciurile disputate și lupta pentru accederea la barajul de promovare în Liga a 3-a rămâne deschisă.

Liderul clasamentului, Viitorul Ianca a jucat pe terenul din localitatea Plopu cu Voința Vișani. Echipa pregătită de Cosmin Necoară a controlat meciul de la cap la coadă și a dominat în multe momente jucând cu fundașii la centrul terenului și s-a impus cu 3-0 (2-0). Adrian Postolea a deschis scorul în minutul 9, iar în minutul 29 Emmanuel Ndigwe a înscris pentru 2-0. Rezultatul final a fost stabilit de Cristinel Pisică în minutul 80.

Pentru Viitorul Ianca au jucat: D. Jalbă –  Al. Cireașă, V. Ioniță, C. Stănciulescu, Ad. Postolea, M. Dima, Emmanuel Ndigwe, V. Olenic (min. 46 G. Vrânceanu, V. Stroe (min. 70 C. Pisică), A. Crăciun, I. Matei.

Pentru Voința Vișani au jucat: M. Toader – E. Ion, Andrei, Cojocaru, M. Crăciun, Stîngă, A. Nazâru, G. Pungă, Fodulu (min. 46 Baranga), C. Mușat, I. Dobrică (min. 46 Perian).

Pe terenul din comuna Tudor Vladimirescu, acolo unde Victoria Traian își joacă meciurile de pe teren propriu, aceștia au jucat cu Viitorul Șuțești. După un meci dramatic, cu multe cartonașe galbene și roșii, Victoria Traian a câștigat cu 3-2 (0-1). Vasilică Tureac a deschis scorul în minutul 31 și oaspeții au intrat în avantaj la pauză, dar și cu Alexandru Zărnescu eliminat în minutul 44 pentru un fault în calitate de ultim apărător. În 10 oameni Viitorul Șuțești și-a mărit avantajul în minutul 55 prin golul lui Ioan Șerbănescu. două minute mai târziu Alin Andrei Ion a redus din handicap. În minutul 60 Adrian Crangă a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, oaspeții rămânând în doar 8 jucători de câmp în ultima jumătate de oră a meciului. În minutul 75 Ionuț Buzatu a marcat pentru 2-2 și tot el a înscris golul victoriei celor de la Traian în minutul 90+5.

Pentru Victoria Traian au jucat: Tunea – Orășeanu, Ghețu, N. Zăgan, P. Ioan, Păduraru, C. Roșu, G. Puia (min. 16 Alin Ion), I. Buzaru, A. Ciocan,  S. Moroșan (min. 71 R. Păvălache).

Pentru Viitorul Șuțești au jucat: I. Sârbu – V. Tureac, C. Grozea, A. Mâță (min. 75 Mâță), G. Călin (min. 46 Marius Vizireanu), I. Huțu (min. 78 I. Bogoș), Al. Zărnescu, Șt. Veber, Custură, I. Șerbănescu (min. 72 Neagu), Crangă.

Clasamentul în play-off după trei etape este următorul:

1Viitorul Ianca229p
2Victoria Traian326p
3Vointa Visani317p
4Viitorul Sutesti214p
5AFC Urleasca212p

Etapa viitoare programează, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 11.00, următoarele meciuri:

Viitorul Șuțești – Viitorul Ianca

Voința Vișani – AFC Urleasca

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •