Sport

Viitorul Ianca rămâne lider neînvins în Liga a 4-a

Viitorul Ianca rămâne lider neînvins în Liga a 4-a

Liga a 4-a la fotbal a programat sâmbăta trecută meciurile etapei a VIII-a. Primele două clasate au obținut victorii, care le-au detașat de următoarele clasate. Singura echipă care a câștigat detașat a fost Viitorul Ianca, care s-a impus cu 4-0 în derby-ul cu Viitorul Șuțești. Celelalte meciuri au fost mult mai echilibrate și s-au încheiat cu victorii la limită. Golgheterul etapei a fost Andrei Crăciun de la Viitorul Ianca, autor a trei goluri.

Rezultatele înregistrate în etapa a VIII-a din Liga a 4-a:

Dunărea Tichilești – FC Urleasca 3-2 (2-1). Derby-ul codașelor a fost unul interesant, cu răsturnări de scor, pe care gazdele și l-au adjudecat în final. oaspeți au deschis scorul în minutul 6 prin Văsîi, apoi până la pauză gazdele au întors rezultatul prin golurile marcate de G. Novac (39) și R. Iacob (41). În minutul 61 Cr. Pascu a marcat pentru 2-2, dar în minutul 69 R. Tudor a marcat golul victoriei celor de la Tichilești. La juniori A1 FC urleasca a câștigat cu 5-1.

Viitorul Ianca – Viitorul Șuțești 4-0 (1-0). Liderul Ligii a 4-a și-a trecut în cont a șaptea victorie din tot atâtea meciuri. Andrei Crăciun a marcat trei goluri, în minutele 29, 50 și 69. Cel de-al patrulea gol al celor de la Ianca a fost marcat de Marius Dima în minutul 62.

Pentru Viitorul Ianca au jucat: D. Jalbă – Colniceanu, Dobrin, Ad. Postolea, Al. Cireașă – V. Stroe (min. 81 C. Pisică), V. Olenic (min. 77 V. Ioniță), M. Dima, C. Dogărescu (min. 69 V. Durbacă) – A. Crăciun, I. Matei

Pentru Viitorul Șuțești au jucat: Șerban – M. Vizireanu, Custură (min. 63 Măgăriță), Tureac, Zărnescu – M. Călin (min. 72 S. Neacșu), Crangă, I. Huțu, A. Ciocan – I. Șerbănescu, M. Mâță.

La juniori A1 Viitorul Ianca s-a impus cu 12-1.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Voința Vișani 2-3 (1-1). Gazdele au deschis scorul în minutul 13 prin Iulian Petcu. După numai două minute Dobrică a restabilit egalitatea. Imediat după pauză, în minutul 48, oaspeții au trecut în avantaj prin golul marcat de Androne. În minutul 80 Simion a egalat la 2. În ultimul minut din timpul regulamentar Dobrică a marcat golul care a adus victoria oaspeților La juniori Pandurii Tudor Vladimirescu a câștigat cu 1-0.

Victoria Traian – Viitorul Însurăței 2-1 (1-1). Echipa din Traian a câștigat greu meciul cu ultima clasată, chiar dacă au deschis repede scorul, în minutul 4, prin Costel Roșu. Tănase a egalat în minutul 23 și oaspeții au menținut egalitatea până în minutul 75, când Costel Roșu a marcat golul victoriei gazdelor. La juniori A1 Victoria Traian a câștigat cu 1-0.

În clasamentul echipelor de seniori Viitorul Ianca este lider cu 21 de puncte și golaveraj 24-2, din 7 meciuri jucate. Pe locul 2 se menține Victoria traian, cu 19 puncte din 8 meciuri jucate, iar pe locurile 3-4 se află Viitorul Șuțești și Voința Vișani, ambele cu câte 13 puncte, departajate de golaveraj.

În clasamentul echipelor de juniori A1 Viitorul Ianca a profitat de faptul că ACS Comunal Cazasu a stat în aceeastă etapă și a revenit pe primul loc, cu 18 puncte și golaveraj 61-5. Echipa din Cazasu a trecut pe locul 2, cu 16 puncte, la egalitate cu Voința Vișani, dar având golaveraj mai bun.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •