Sport

Viitorul Ianca a ramas singura echipa neinvinsa in Liga a 4-a

Viitorul Ianca a ramas singura echipa neinvinsa in Liga a 4-a

Liga a 4-a la fotbal a programat sâmbăta trecută etapa a VI-a. În această etapă Viitorul Șuțești a suferit prima înfrângere din campionat, astfel că Viitorul Ianca a rămas singura echipă neînvinsă. În cele patru partide jucate sâmbătă, gazdele și oaspeții și-au împărțit punctele, fiecare cu câte două victorii. FC Urleasca aflată la primul sezon în Liga a 4-a a obținut prima victorie în acest campionat, reușind să câștige în deplasarea de la Tudor Vladimirescu.

Rezultatele și autorii golurilor din etapa a VI-a a Ligii a 4-a:

Pandurii Tudor Vladimirescu – FC Urleasca 1-4 (1-1). Pentru învingători au marcat Manuel Pîrlițeanu în minutele 30 și 49, Cristian Pascu în minutul 63 și Ionuț Văsîi în minutul 88. Golul gazdelor a fost marcat de Mogoș în minutul 38. La juniori A1 Pandurii au câștigat cu 11-1.

Viitorul Ianca – ACS Comunal Cazasu 3-0 (2-0). Golurile echipei pregătite de Cosmin Necoară au fost marcate de Andrei Crăciun în minutele 3 și 21 și Ionuț Matei, fostul jucător al celor de la Cazasu, în minutul 71. La juniori A1 oaspeții au produs surpriza campionatului și au câștigat cu 2-0, detronând-o astfel de pe fotoliul de lider pe Viitorul Ianca.

Victoria Traian – Viitorul Șuțești 3-2 (0-2). Oaspeții au deschis scorul în minutul 12, după un autogol al lui Eugen Ghețu. În minutul 30, fostul jucător al celor de la Traian în anul în care au promovat în Liga a 3-a, Cristian Ciocan a marcat pentru 0-2. În minutul 67 Tudorache a redus din handicap, îar în minutul 70 Costel Roșu a egalat. Golul victoriei echipei antrenate de Puiu Antohi a fost marcat de Alexandru Buzatu în minutul 90+3. La juniori Victoria Traian a câștigat cu 2-1.

Viitorul Însurăței – Voința Vișani 2-4 (0-1). Leaua a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 12. În minutul 51 Dobrică a majorat avantajul oaspeților. În minutul 59 Iordache a redus din handicap, dar Mușat a refăcut diferența de două goluri în minutul 67. Radu a marcat pentru 2-3 în minutul 89, iar în minutul 90+2 Mușat a realizat dubla și a stabilit scorul final al meciului. La juniori Voința Vișani a câștigat cu 6-0.

În clasamentul echipelor de seniori, Viitorul Ianca este lider cu 15 puncte din 5 partide. pe locul 2 se află Victoria Traian cu 13 puncte din 6 meciuri, iar pe locul 3 este Viitorul Șuțești cu 12 puncte din 5 meciuri.

La juniori A1 noul lider este ACS Comunal Cazasu cu 13 puncte din 6 partide. Pe locul doi se află Voința Vișani cu 13 puncte. Juniorii de la Viitorul Ianca, cu 12 puncte din 5 partide, au coborât pe locul 3.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •