Sport

Victorie în 10 oameni pentru CS Făurei în deplasarea de la Tulcea

Victorie în 10 oameni pentru CS Făurei în deplasarea de la Tulcea

CS Făurei a obținut a treia victorie din acest campionat, pe terenul celor de la Delta Dobrogea Tulcea. Cu un om mai puțin aproape tot meciul, CS Făurei a dominat clar meciul de pe terenul ultimei clasate și au câștigat cu 3-1 (2-0), dar au ratat cât pentru trei meciuri. 

În minutul 3 la un contraatac al gazdelor, Tomescu a scăpat singur spre poarta lui Tudor și Bănel Nicoliță l-a ținut pe atacantul gazdelor în poziție de ultim apărător și a văzut cartonașul roșu direct. Lovitura liberă a gazdelor a rămas fără rezultat.

Pe finalul primei reprize CS Făurei a reușit să înscrie primul gol, după ce mai ratase câteva ocazii. În minutul 44 Emmanuel Ndigwe a trimis o pasă peste apărarea adversă pentru Stelian Nicoliță, care a făcut un stop pe piept și a șutat la poartă chiar dacă era talonat din spate de un fundaș al gazdelor, 1-0 pentru CS Făurei. În minutul 45+1 Andrei Pușcașu a trimis o centrare în fața porții, portarul Scipanov a respins în față și mingea a ajuns la Fineaș Roată, care a înscris în poarta goală din câțiva metri, 2-0 pentru CS Făurei la pauză.

În repriza secundă Pușcașu și Stelică Nicoliță au irosit din nou câteva ocazii în situații de unu la unu cu portarul gazdelor. Pușcașu a reușit să trimită în minutul 60 mingea pe lângă portar, dar fundașii tulceni au respins de pe linia porții. În minutul 68, la o centrare a lui Ciurea, Florin Niţor a reluat cu capul și a redus din handicap, 1-2. Jucătorii de la Făurei au continuat să atace și în minutul 80 D. Percă și-a trecut și el numele pe lista marilor ocazii, după o minge trimisă peste portar, care a lovit transversala. În minutul 87 Andrei Pușcașu a fost faultat în careu, dar Stelian Nicoliță a ratat lovitura de la 11 metri.

În minutul 89 Stelică Nicoliță a scăpat din nou singur cu portaru și de data aceasta nu a mai ratat ținta, stabilind rezultatul final, Delta Tulcea – CS Făurei 1-3 (1-2).

Pentru CS Făurei au jucat: G. Tudor – Fl. Ciucă, Alex Drezaliu, Bănel Nicoliță, A. Huțu – D. Percă, A. Băicoianu, A. Pușcașu, F. Roată – S. Nicoliță, E. Ndigwe (min. 90+2 M. Lică).

După 13 etape CS Făurei a acumulat 11 puncte și golaveraj 12-24. În etapa următoare a Ligii a 3-a, seria a II-a, CS Făurei va juca pe teren propriu cu FCSB 2, sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 14.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •