Sport

Victoria Traian si Unirea Slobozia au ajuns in prelungiri pentru a fi decisa echipa calificata in Cupa Romaniei

Victoria Traian si Unirea Slobozia au ajuns in prelungiri pentru a fi decisa echipa calificata in Cupa Romaniei

Miercuri după amiază, pe stadionul din comuna Traian, s-a jucat meciul din etapa a II-a a Cupei României – faza județeană dintre Victoria Traian și Unirea 04 Slobozia. După 90 de minute meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), dar în prelungiri ialomițenii s-au impus cu 4-1 și merg mai departe în Cupa României.

În primele 90 de minute meciul a fost echilibrat, tinerii jucători pregătiți de Puiu Antohi luptându-se de la egal la aegal cu jucătorii de la Slobozia, mulți dintre ei cu experiență la nivelul ligilor a doua și a treia. În multe momente din timpul regulamentar echipa din Traian a fost peste adversari, iar asta face ca regretul că echipa nu va juca și în campionatul viitor în liga a 3-a să fie și mai mare.

prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu un joc al oaspeților bazat mult pe mingii aruncate în adâncime pentru atacanți, dar jucătorii de la Traian au reușit să se apere bine și să inițieze și acțiuni periculoase în atac.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 48, dar după doar cinci minute Victoria Traian a restabilit egalitatea. În minutul 53 Moroșan a scăpat spre poarta Unirii Slobozia și a fost faultat la 20 de metri. Costel Roșu a executat lovitura liberă, peste zid și l-a învins pe portarul oaspeților, iar golul său avea să ducă meciul în prelungiri. Victoria Traian a mai avut câteva ocazii de a marca, dar Puia și Buzatu nu au reușit să înscrie și la finalul celor 90 de minute scorul a fost 0-0.

În prelungiri echipa din Slobozia a marcat de trei ori, în minutele 95, 110 și 115 și meciul s-a încheiat cu scorul de 1-4, iar echipa din Slobozia va continua în Cupa României.

În acest meci antrenorul Puiu Antohi a trimis pe teren următoarea echipă: Constandache – Orășanu, Baciu, Ghețu, Ioniță, Paul Ioan, I. Bogoș, C. Roșu, G. Puia – Moroșan, Buzatu. Au mai intrat: Păvălache, Tudorache, Giol și Enache.

[quote]Sunt foarte mulțumit de evoluția jucătorilor mei în acest meci, în care au reușit un joc mai bun decât în meciul cu Viitorul Ianca, dar din păcate nu am reușit surpriza până la final, să eliminăm Unirea Slobozia din Cupa României. Apreciez că tinerii mei jucători au evoluat fără frică în fața unor adversari mai puternici și cu talie. Spectatorii prezenți la meci au plecat mulțumiți de evoluția echipei și asta e un lucru important. Urmează să o luăm de la capăt cu Liga a 4-a[/quote], a declarat antrenorul Puiu Antohi.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •