ProBr

Stancu se crede mai puternic. . . din cauza microfonului

Stancu se crede mai puternic. . . din cauza microfonului
Stancu se crede mai puternic. . . din cauza microfonului
Stancu se crede mai puternic. . . din cauza microfonului

 

În cadrul ședinței ordinare de ieri, președintele Consiliului Județean Brăila și-a dat încă o dată arma pe față și le-a arătat consilierilor cât de puternic se crede el datorită funcției pe care o are. După ce s-au opus suplimentării ordinii de zi cu un proiect introdus la mapă cu doar câteva minute înaintea începerii ședinței, consilierii PDL au fost apostrofați de Bunea Stancu, care a țiapt, acuzându-i că nu votează în interesul cetățeanului.

Începutul ședinței de ieri a Consiliului Județean a debutat cu o ceartă iscată de refuzul consilierilor PDL de a vota pentru suplimentarea ordinii de zi cu un proiect privind rectificarea bugetului propriu al județului Brăila, proiect introdus pe ordinea de zi cu doar câteva minute înaintea ședinței.

Prin suplimentare, Bunea Stancu dorește să aloce din buget 500.000 RON pentru reabilitarea pavilionului B a Centrului Militar, urmând ca în următoarele ședințe să mai aloce până la 20 miliarde, pentru a reabilita clădirea în totalitate.

Având în vedere sumele mari vehiculate de președințele CJ, pentru reabilitarea clădirii aflate de mulți ani în paragină, dar și faptul că niciunul dintre consilieri nu a avut timp să citească proiectul, consilierii PDL Marian Sârbu și Pascale Alfredo au votat împotriva suplimentării ordinii de zi, fapt ce l-a deranjat la maxim pe Stancu.

Gheorghe Bunea Stancu, în plenul ședinței de CJ:

Domnul Sârbu și domnul Pascale nu vor să reparăm Centrul Militar, ați auzit domnul comandat? V-am spus că noi avem super consilieri, ăștia îș băieți buni!

În replică, Marian Sârbu i-a cerut președintelui CJ să nu mai aducă proiectele la mapă chiar înaintea începerii ședinței.

Marian Sârbu, consilier județean PDL:

Votăm domnule președinte, dar nu proiecte aduse fix înainte de ședință. Acesta este un proiect care, din punctul meu de vedere, necesită puțin studiu. Ar trebui să avem timp să citim și noi măcar proiectul de hotărâre.

Disputa dintre cei doi a continuat, până când președintele Consiliului Județean a răbufnit și a început să acuze consilierii că votează după cum dictează partidul.

Gheorghe Bunea Stancu:

Adică ce credeți că se întâmplă dacă facem o alocare parțială pentru a repara o clădire care este a statului român și care este în administrarea noastră și în proprietatea noastră? Dar văd cum votați dumneavoastră în interesul cetățeanului! Este dreptul meu să fac afirmații, de asta am microfon aici, să fac afirmații cât vreau.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •