Sport

Sportul Chiscani la prima victorie pe teren propriu

Sportul Chiscani la prima victorie pe teren propriu

Sportul Chiscani și-a trecut în cont prima victorie victorie pe teren propriu, după ce cea din etapa a II-a în fața celor de la CSO Bragadiru i-a fost anulată prin retragerea acestora din competiție. Echipa antrenată de Adrian Baldovin a câștigat cu 2-1 (1-0) meciul cu ultima clasată din seria a II-a a Ligii a 3-a.

Meciul de la Chiscani a fost unul de luptă surdă între două echipe din subsolul clasamentului. În primele 45 de minute s-a marcat un singur gol și au fost încă două situații de poartă. În repriza a doua gazdele au avut mai multe ocazii de gol, dar pe final tulcenii puteau pleca cu un punct de la Chiscani, dar transversala s-a opus golului egalizator.

Sportul Chiscani a deschis scorul prin Marius Boga în minutul 6. La o centrare a lui Adamache, Boga a trimis mingea cu capul spre colțul scurt, Scipanov a respins-o în față iar Boga a șutat în vinclu, la colțul lung. În minutul 15 Zaharia i-a pasat în careu lui Iordache însă acesta nu a putut să controleze mingea și a scăpat-o în afara suprafeței de joc.

În mintutul 18, la o fază care nu anunța nimic, Apostol a trimis mingea în careul gazdelor, iar Fătu a reluat pe spate, în bara transversală.

Jucătorii pregătiți de Adrian Baldovin au reluat acțiunile spre poarta adversă însă nu au mai periclitat poarta apărată de Scipanov.

La cinci minute după pauză Coman i-a pasat lui Alin Radu, care a șutat la colțul scurt, dar Scipanov a evitat golul. Două minute mai târziu Adamache a șutat de la distanță in brațele portarului.

În minutul 55 gazdele au trimis mingea în poartă, dar golul a fost anulat pe motiv de offsaid. Bogdan Dumitru a executat foarte bine o lovitură liberă, Scipanov a deviat mingea până la Chihaia, acesta trimis-o în plasă însă acesta se afla în poziție afară din joc.

În minutul 70, la o centrare a lui Dumitru, Alin Radu a trimis șutat de la marginea careului mic, peste transversală. Două minute mai târziu tot Radu a rămas singur cu Scipanov, a șutat la colțul lung însă mingea a lovit bara.

În minutul 75 Bălan, după o acțiune pe dreapta, a trecut de portar și a șutat la colțul lung marcând pentru 2-0. În minutul 78 Gheorghe Itoafă  a redus din diferență și a relansat meciul.

Până la finalul partidei ambele formații au irosit câte o mare ocazie de gol. Oaspeții au șutat în transversală prin Apostol, dintr-o lovitură liberă. Gabriel Preda de la gazde a deviat o minge spre colțul scurt, din 6 metri, însă unul dintre fundașii oaspeților a respins-o în lateral din fața porții.

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu, Preda, Boga, B. Dumitru – Iordache (min. 64 Bălan), Lovin, Chihaia, Zaharia (min. 46 A. Radu) – Adamache (min. 88 Pârlog), Coman.

În etapa a 13-a Sportul Chiscani va juca înn deplasare cu FCSB 2. Meciul este programat vineri, 16 noiembrie, de la ora 14.00. Pentru acest meci antrenorul Adrian Baldovin are la dispoziție doar doi jucători U 19, pe care va fi nevoit să-i țină pe teren toate cele 90 de minute de joc.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •