Sport

Sportul Chiscani la doar câteva minute de o victorie în fața celor de la CS Tunari

Sportul Chiscani la doar câteva minute de o victorie în fața celor de la CS Tunari

Sportul Chiscani a fost aproape de a obține o victorie în meciul cu CS Tunari, în etapa a VI-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, dar au primit gol pe final de meci, când rămăseseră în 10 oameni. Bălan a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Echipa din Chiscani a avut mai multe ocazii de a marca la scorul de 1-0, dar au ratat incredibil și în final s-au văzut egalați. Acesta a fost unul dintre meciurile foarte bune ale echipei lui Adrian Baldovin, care au arătat multă determinare și dorință de a câștiga.

Prima ocazie de a marca a meciului a aparținut ilfovenilor, în minutul 9 Vălimăreanu a intrat în careu și a șutat spre colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 11 Bogdan Dumitru a executat o lovitură liberă din preajma careului, a centrat la bara a doua, dar Boga nu a ajuns să trimită spre poartă din 2-3 metri. Două minute mai târziu oaspeții au beneficiat de o lovitură liberă din preajma careului. Radu Stoica a expediat pe jos, la colțul scurt, dar Popescu a scos în corner de la rădăcina barei.

În minutul 16 Moldoveanu a șutat de la 18 metri, dar portarul Perianu a reținut.

În minutul 26, după o combinație în trei, mingea a ajuns la Emanuel Moldoveanu, care a trecut de fundașul dreapta al oaspeților, a intrat în careu și a șutat la colțul scurt, deschizând scorul, 1-0 pentru Sportul Chiscani.

În minutul 31 Mitracu a șutat de la 18 metri puțin pe lângă poartă, iar în minutul 44 au reușit să trimită mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru un henț la Văduva și Sportul Chiscani a intrat la pauză cu un avantaj de un gol.

După pauză, oaspeții au avut prima ocazie de a egala în minutul 51, la o lovitură liberă executată de Chiacu, de la 18 metri, dar mingea a trecut peste poarta lui Popescu. Chiscănenii au pornit un atac rapid și Bălan a centrat în fața porții, dar Coman nu a ajuns din plonjon să lovească mingea cu capul și să trimită spre poartă. Două minute mai târziu Hristu Chiacu a reluat cu capul din 7-8 metri după o aruncare de la margine a lui Rogojan, dar mingea a trecut peste poarta Chiscaniului.

În minutul 57 Moldoveanu a trimis o pasă printre apărătorii oaspeților pentru Marius Coman, care a rămas singur cu portarul, dar a șutat pe direcția acestuia și Perianu a respins în lateral. oaspeții au declanșat un atac rapid la finele căruia Chiacu a centrat în careu, dar Boga a trimis în corner.

În minutul 60, Bogdan Dumitru a intrat în careul oaspeților și a centrat în fața porții, iar Preda a reluat din 6 metri și portarul Perianu a respins în corner.

În minutul 72 Coman a fost găsit excelent cu o pasă de Moldoveanu, acesta a pătruns spre poartă și a șutat de la 17 metri, dar Perianu a reținut în doi timpi.

În minutul 75 Bâtfoi a trimis pe poartă din interiorul careului, dar Popescu a respins în corner.

În minutul 78 Iordache a luat o minge de la centrul terenului, a trecut printre doi jucători adverși și a ajuns în preajma careului, a căzut la 20 de metri, dar mingea a ajuns mai departe la Alin Radu, care a șutat slab din interiorul careului și Perianu a reținut.

În minutul 83 Bălan a faultat la 18 metri de poarta proprie și a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. lovitura liberă a rămas fără rezultat, dar oaspeții au rămas în ofensivă și în minutul 86, după o minge aruncată în careu Hristu Chiacu a reluat cu capul din 6 metri și a egalat.

În minutul 88 Zamfir a pătruns în careul gazdelor și a centrat în fața porții, dar Bogdan Dumitru a respins în corner. De la margine s-au arătat 4 minute de prelungiri, dar niciuna dintre echipe nu a reușit să dea lovitura și să obțină toate cele trei puncte.

Pentru Sportul Chiscani au jucat: Popescu – G. Bălan, Boga, G. Preda, B. Dumitru – G. Chihaia, D. Lovin (min. 46 Alin Radu), Adamache, V. Mihai – E. Moldoveanu (min. 90+2 Lupu), M. Coman (min. 76 M. Iordache, min. 89 Pârlog).

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •