Sport

Sportul Chiscani învinsă la scor de tenis de FCSB 2

Sportul Chiscani învinsă la scor de tenis de FCSB 2

Vineri după amiază, pe terenul sintetic de la Baza ARCOM din București, Sportul Chiscani a dat replica echipei a doua a FCSB, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a din seria a II-a a Ligii a 3-a. Echipa antrenată de Adrian Baldovin a fost învinsă cu 6-3 (4-1) după un meci în care FCSB a controlat meciul de la un capăt la altul.

Prima ocazie de gol a meciului a fost în minutul 4 și a aparținut gazdelor, după un corner de pe dreapta, reluat de Tudose în brațele lui Popescu. În minutul 11 la o lovitură liberă de la 25 de metri, perpendicular pe poartă, D. Benzar a șutat puțin pe lângă bară.

În minutul 21 V. Mihai a pierdut un duel cu Prasacu, acesta din urmă i-a pasat în careu lui Chitas, care a driblat ușor fundașii oaspeților și a șutat la colțul scurt, 1-0 pentru FCSB2.

Un minut mai târziu B. Dumitru a executat o lovitură liberă de la 28 de metri lateral stânga și a trimis mingea în fața porții, de unde Udrea a ieșit și a boxat în față.

În minutul 25 Benzar a trecut de Preda, a combinat cu Tincău și a reprimit la marginea careului, de unde a șutat la colțul lung, 2-0 pentru FCSB 2.

În minutul 31 Tincîi i-a pasat în careu lui Chitas care a șutat, dar Popescu a reținut în doi timpi. În minutul 33 Bogdan Dumitru a executat un corner de pe dreapta, Udrea a boxat și mingea a ajuns din nou la jucătorii Chiscaniului. V. Mihai a trimis în careu la Emanuel Moldoveanu, care a încercat să-și creeze culoar, a traversat careul și a fost faultat în suprafața de pedeapsă de Tincău. penalty-ul acordat de arbitru a fost transformat fără emoții de Emanuel Moldoveanu care a redus din handicap.

În minutul 37 gazdele au refăcut avantajul de două goluri. După o centrare de pe dreapta Tincău și-a reparat greșeala de la faza penalty-ului și a șutat de la 14 metri în dreapta lui Popescu, 3-1 pentru FCSB2.

În minutul 45+1, după un corner al echipei din Chiscani, FCSB a pornit pe contraatac prin Benzar care de la 16 metri a trimis un lob peste portarul Popescu și a stabilit scorul primei reprize, FCSB 2 – Sportul Chiscani 4-1.

Nici nu a început bine repriza a doua și FCSB și-a majorat avantajul. În minutul 48 Szecui a centrat în careu de pe partea dreaptă, și Agafiței a trimis în poartă din 6 metri, 5-1.

În minutul 57 Moldoveanu a pătruns în careu și a centrat în mijlocul careului, de unde Gabriel preda a reluat din cădere, la colțul lung, pentru 5-2.

În minutul 60 oaspeții puteau să mai înscrie o dată. După o centrare de pe dreapta Moldoveanu a reluat cu capul de la 10 metri, dar portarul gazdelor a respins în corner. Trei minute mai târziu Moldoveanu și Coamn au combinat și au intrat în careul gazdelor, dar fundașii acestora au trimis în corner.

În minutul 72 M. Tudor a primit o pasă în adâncime, dar Popescu a ieșit și a închis culoarul pentru jucătorul gazdelor, care a ieșit în lateral și faza s-a ”răcit”. În minutul 79 Tudor a centrat în careu, iar Agafiței a reluat din șase metri peste poarta apărată de Popescu.

În minutul 86 Szecui a centrat în careu de pe dreapta și Bodea, lăsat liber la 6 metri a reluat în plasă, bară gol, 6-2.

În minutul 89 Pacionel a șutat de la circa 20 de metri, dar Popescu a fost la post. În minutul 90+2 B. dumitru a pasat în adâncime pentru Coman, dar șutul său a fost respins de portarul Udrea. Mingea a revenit la Sportul Chiscani. Gavrilă a pasat în față pentru Alin Radu, care a pătruns în careu și a centrat la bara a doua, de unde marius Coman a reluat în plasă, în vinclu, la colțul opus, 6-3, rezultat cu care avea să se încheie meciul.

Sportul Chiscani: D. Popescu – G. Bălan (min. 71 C. Zaharia), G. Preda, M. Boga, B. Dumitru –  G. Pârlog – V. Mihai, E. Moldoveanu, A. Radu, S. Gavrila – M. Coman.

În etapa a XIV-a Sportul Chiscani va juca pe teren propriu cu ACSM Oltenița, un meci pe care trebuie să-l câștige pentru a se îndepărta de zona subsolului clasamentului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •