Sport

Sportul Chiscani învinsă de CSM Focșani

Sportul Chiscani învinsă de CSM Focșani

Sportul Chiscani a disputat miercuri, 20 februarie, la Chiscani, un meci de verificare cu CSM Focșani, echipă clasată pe locul 7 în seria I a Ligii a 3-a. Meciul s-a terminat cu victoria echipei vrâncene cu scorul de 2-0 (1-0).

În prima parte a întâlnirii, ocaziile de gol au alternat de la o poartă la alta, mai inspirați fiind oaspeții, care au reușit să finalizeze o dată, în minutul 11, prin Manu, la capătul unui contraatac, când a primit mingea de la Spăunaru și a trimis-o în gol. Până atunci, Predoiu reluase cu capul peste transversală mingea venită din centrarea lui Manu, o combinație de manual la care au participat Săpunaru, Negoescu, Paizan, Manu și care a fost încheiată cu șutul ultimului, parat de Popescu, iar în minutul 10 Radu Alin șutase foarte puternic de la 10 metri la rădăcina barei de unde Dogaru respinsese.

La trei minute după gol, Paizan a luat o acțiune pe cont propriu, a șutat din alergare și Popescu a prins. A urmat o acțiune colectivă a gazdelor, finalizată de Enache cu un șut apărat de Dogaru. În minutul 20, Manu a centrat la capătul unei curse spectaculoase, Predoiu a lovit mingea cu capul de la 8 metri de poarta Sportului și Popescu a apărat. Gazdele au replicat prin Alin Radu care a pătruns central, dar in extremis Panaite l-a deposedat, pentru ca în minutul 35, Predoiu să fie la rândul său lăsat fără minge de un adversar după ce scăpase spre poartă. În minutul 40, după un corner executat de Varea, Preda a trimis mingea pe lângă colţul scurt.

În repriza a doua, brăilenii au început cu presiune la poarta CSM 2007. Chihaia a șutat periculos în minutul 55, dar Alexandru Apenciucesei a apărat așa cum avea să o facă și la loviturile trimise de Gavrilă în minutele 63 și 78. În minutul 59, Dediu a trimis la rădăcina barei și Streche e respins mingea iar în minutul 60 Pasăre a combinat cu Lăudatu care a întors un adversar și i-a pasat lui Manu, care a făcut dubla, 2-0 pentru CSM Focșani. Până a final, oaspeții au mai fost aproape de gol la șuturile lui Lăudatu, Remus Popa și Andrei Apenciucesei.

Sportul Chiscani putea reduce din diferenţă în minutul 87, dar Zaharia a întârziat momentul şutului şi, cu toate că l-a avut în faţă doar pe portarul advers, a trimis mingea pe lângă poartă.

Sportul Chiscani: Popescu (min. 67: Streche) – Varea, Preda, Boga (min. 70: Dobrin), S. Sima – V. Mihai (min. 67: M. Iordache), G. Chihaia (min. 70: Cristea), Honea, A. Radu (min. 46: Munteanu) – Enache (min. 53: Zaharia), Negru (min. 70: Gavrilă).

CSM Focșani 2007: Dogaru – Săpunaru, Panaite, Salaoru, Petrescu – Paizan, Lupu, Negoescu, Manu – Predoiu, Pasăre. În repriza a doua au intrat: Alexandru Apenciucesei, Dediu, Drumea, Sterian, Remus Popa, Andrei Apenciucesei, Lăudatu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •