Sport

Sportul Chiscani cu ratările, Înainte Modelu cu golurile

Sportul Chiscani cu ratările, Înainte Modelu cu golurile

Sportul Chiscani a pierdut cu latgul concurs al arbitrilor meciul din etapa a VIII-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, pe care l-a jucat pe teren propriu cu Înainte Modelu. Echipa lui Adrian Baldovin a fost superioară la capitolul posesie a mingei și la raportul ocaziilor clare de gol, dar cei care au plecat cu cu toate punctele de la Chiscani au fost cei de la Modelu, scor final 2-3 (1-2).

Înainte Modelu a deschis scorul în minutul 3 după un contraatac finalizat de Cristian Flisc. Gazdele a ratat apoi trei ocazii de a egala. În minutul 5 Boga nu a reușit să-l învingă pe Voicu. În minutul 10, la o acțiune a lui Moldoveanu, jucătorul gazdelor a fost lovit în cap de un apărător al oaspeților și s-a ales cu o tăietură de cinci centimetri, care a sângerat abundent. Centralul Gabriel Mihuleac, din Iași, nu a văzut infracțiunea. În minutul 20 Bogdan Dumitru a centrat de pe stânga, iar Mihai a șutat de la marginea careului mic pe lângă poartă. La faza imediat următoare, pe contraatac Înainte Modelu a marcat prin Gelu Ulmeanu și și-a dublat avantajul în minutul 21.

În minutul 37 Zaharia a trimis mingea în transversală. În minutul  42 Claudiu Zaharia a redus din diferenta după o centrare a lui Mihai. Putea fi 2-2 în minutul 44, însă Mihai, de la doar 5-6 metri, poziție centrală, a trimis mingea peste transversală.

După pauză, gazdele au avut în continuare ocazii de a egala. Moldoveanu în minutul 60 și Bogdan Dumitru în minutul 66 au irosit situații bune de a egala. Cei care aveau să înscrie au fost tot oaspeții. În minutul 68 Claudiu Flisc a reușit să înscrie pentru 1-3.

Gazdele au încercat să revină în meci și în minutul 71 Alin Radu a fost blocat în momentul șutului, iar în minutul 74 Preda a trimis mingea pe lângă poartă. Înainte de această fază, unul dintre fundașii echipei oaspete a jucat mingea cu mâna în carul propriu, dar centralul nu a acordat lovitură de la 11 metri pentru gazde.

În minutul 77 Alin Radu a fost faultat dur în careu, iar Adamache a redus din handicap în minutul 78. Putea fi 3-3 un minut mai târziu, dar Voicu a scos de sub transversală mingea șutată de Moldoveanu.

Sportul Chiscani: Popescu – Bălan, Preda, Boga, B. Dumitru – Lovin (min. 25 Zaharia), Chihaia (min. 84 Gavrilă) – Mihai (min. 63 M. Pascu), Adamache, Moldoveanu – A. Radu.

După opt etape Sportul Chiscani ocupă locul 12, cu două puncte din șapte meciuri, după ce rezultatul din partida cu CSO Bragadiru a fost anulat. În etapa următoare Sportul Chiscani va juca în deplasare la Axiopolis Cernavodă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •