Sport

Sportul Chiscani a terminat la egalitate primul amical al iernii

Sportul Chiscani a terminat la egalitate primul amical al iernii

Sportul Chiscani a jucat astăzi dimineață primul meci amical din această iarnă, adversară fiindu-i CSM 2007 Focșani, echipă din seria I a Ligii a 3-a. După două reprize a câte 50 de minute scorul a fost egal, 2-2 (0-2).

Sportul Chiscani a avut un început bun de partidă, iar în minutul 10 Coman a întors mingea la Omer, acesta a trimis o pasă peste defensiva oaspeților și mingea a ajuns la Iordache, care singur cu portarul Lazar face o preluare în loc să șuteze la poartă și a fost deposedat de un fundaș. În minutul 14 la o lovitură liberă executată de Cristian, de la 25 m, mingea a trecut puțin peste poarta oaspeților.

Prima ocazie a oaspeților a fost în minutul 20, tot după o lovitură liberă. Chivu a trimis la Negoiescu, iar acesta nu s-a descurcat de la 2-3 m să trimită în poartă. În minutul 21 Dediu l-a deposedat în extremis în careu pe M. Iordache și a evitat deschiderea scorului

În minutul 27 Pasăre este faultat în careu și s-a dictat penalty. Tot Pasăre a executat lovitura de la 11 metri, dar Filip Ghighimoc ghicește colțul și respinge mingea în corner.

În minutul 33 la un corner pentru Sportul, Cristian a trimis la G. Preda, care a reluat la colțul scurt, dar Mihai a scos mingea de pe linia porții. În minutul 38 Pasăre a șutat de la 25 m, mingea a fost deviată de un jucător și a intrat în vinclul porții apărate de Turiac, 0-1.

În minutul 42 Manu a centrat de pe stânga, Turiac nu a ieșit la minge și, de la 3-4 m, Predoiu a marcat pentru 0-2.

În repriza a doua prima ocazie i-a aparținut lui Cristian în minutul 61, care a șutat la poartă, însă portarul oaspeților a deviat în corner. În minutul 71, o fază spectaculoasă inițiată de Mădălin Pascu, care i-a pasat lui Iordache, acesta a centrat în fața porții, de unde S. Crăciun a reluat plasat, dar din nou un reflex salvator al portarului a evitat golul gazdelor. Un minut mai târziu putea fi 3-0 pentru Focșani la șutul expediat de Manu, dar Constandache a parat mingea.

În minutul 88 Cristian a pătruns în careu și a fost faultat. Tot el a executat lovitura de la 11 metri și a redus din diferență. Gazdele au forțat egalarea și au reușit-o în minutul 98, când Mădălin Pascu a centrat și Gabriel Preda a marcat pentru 2-2.

Sportul Chiscani: Filip Ghighimoc (min. 35 G. Turiac, min. 65 Constandache) – Bălan, G. Preda, Căldăraru, Boga (min. 45 Dumitrana) – Iordache (min. 80 Pană), Vârlan (min. 57 Mădălin Pascu), Chihaia (min. 50 Ndigwe), Omer Vlad (min. 34 G. Costache, min. 70 Pîrlog) – Cristian, M. Coman (min. 65 Crăciun).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •