Ingrediente:
1 salata verde
1 rosie
3 ciuperci albe
boabe de porumb(conserva)
boabe de fasole rosie(conserva)
100g branza telemea
sare, piper
ulei.
Mod de preparare:
Desfaceti o conserva de boabe de porumb, le rastornati intr-o sita, le clatiti bine sub jet de apa rece, le lasati la scurs aproximativ 5 minute apoi le asezati frumos intr-un bol. La fel procedati si cu conserva de fasole. Le amestecati impreuna, condimentati cu sare, piper si o lingura de ulei apoi le pastrati la frigider. Din acest amestec va ies 3-4 salate. Se pot pastra foarte bine 2-3 zile la rece.
Curatati si spalati bine legumele, taiati salata verde marunt, o asezati in farfurie, asezati peste ea si ciupercutele taiete felii, la fel si rosiile, branza taiata cubulete iar deasupra asezati cateva linguri din amestecul de porumb si fasole. Condimentam cu sare si piper, turnati 2-3 linguri de ulei si gata salatica.