
Astăzi au fost publicate listele cu elevii repartizați la licee în clasa a IX-a, pentru anul școlar 2016-2017. Toți elevii care au susținut Evaluarea națională în Brăila și s-au înscris la clasa a IX-a au fost repartizați.
La Colegiul Gh. M. Murgoci s-au ocupat toate cele 168 de locuri, la cinci specializări. Ultima medie la specializarea informatică biling a fost 9.57, iar la matematică-informatică simplu ultima medie de admitere a fost 9.52. Cea mai mică medie de admitere la acest colegiu a fost 8.50 la specializarea filologie.
La Colegiul Nicolae Bălcescu, au fost 112 locuri disponibile la specializarea matematică-informatică, iar ultima medie a fost 8.75. La științele naturii ultima medie a fost 8,71, iar la tiințe sociale ultima medie a fost 8,65.
La Licul Nicolae Iorga au rămas neocupate 3 locuri la specializarea filologie bilingv, unde ultima medie de admitere a fost 7,47. La specializarea matematică-informatică, ultima medie de admitere a fost 8,84.
La Liceul Panait Cerna s-au ocupat toate cele 112 locuri la cele patru specializări. La matematică-informatică cea mai mică medie de admitere a fost 8,04, iar cea mai mică medie cu care s-a intrat la acest liceu a fost 7,98 la specializarea filologie.
Colegiul Ana Aslan a avut 84 de locuri la clasa a IX-a, toate la specializarea științele naturii, care s-au ocupat, iar ultima medie de admitere a fost 8,19.
La Liceul D. Perpessicius ultima medie de admitere a fost 8,17 la specializarea filologie, în timp ce la științe sociale ultima medie de admitere a fost 8,34.
La Liceul M. Sebastian s-au ocupat toate locurile scoase la concurs, ultima medie de admitere fiind 7,46 la specializarea filologie.
Și la Colegiul Ion Ghica s-au ocupat toate cele 140 de locuri, ultima medie de admitere fiind 7,25 la specializările comerț și economic.
De asemenea au fost ocupate toate cele 56 de locuri la Colegiul Tehnic C. Nenițescu, ultima medie de admitere fiind 6,06 la specializarea turism și alimentație. La Colegiul Tehnic Edmond Nicolau ultima medie de admitere a fost 6,48, toate locurile fiind ocupate. La Liceul Panait Istrati s-au ocupat toate cele 56 de locuri, dar ultima medie de admitere a fost 4,39.
La Liceul Anghel Saligny ultima medie a fost 4,20, dar s-au ocupat doar 25 de locuri din cele 28 la specializarea mecanică. La Liceul C. Brâncoveanu s-au ocupat doar 6 locuri din cele 28. La Liceul G. Moisil s-au ocupat toate cele 28 de locuri la specializarea electronică automatizări și doar 10 locuri la specializarea fabricarea produselor din lemn. La Liceul Gh. Constantinescu s-au ocupat 11 locuri din cele 28.
La Liceul Matei Basarab din Măxineni s-au ocupat 21 de locuri la specializarea industrie textilă și pielărie, ultima medie de admitere fiind 4,37.
La Liceul G. Vâlsan Făurei s-au ocupat locurile la specializarile matematică-informatică și filologie, iar la specializarea mecanică jumătate din locuri au rămas neocupate.
La Liceul Nicolae Titulescu din Însurăței s-au ocupat locurile la 3 din cele patru specializări, iar la electromecanică s-au ocupat doar 11 locuri.
La Liceul C. Angelescu din Ianca sunt două clase de a IX-a, una la matematică-informatică și una la filologie, la ambele ocupându-se toate locurile.
La Liceul N. Oncescu din Ianca este o singură clasă de a IX-a, la specializarea industrie alimentară, la care s-au ocupat doar 16 locuri.