Sport

Rezultatele primei etape a returului din Liga a 4-a

Rezultatele primei etape a returului din Liga a 4-a

Sâmbătă, 27 octombrie, Liga a 4-a a programat meciurile etapei a X-a, prima a returului. Viitorul Ianca a rămas lider și după această etapă, după ce au câștigat la masa verde un meci meci câștigat și pe teren. Etapa viitoare va programa derby-ul dintre Viitorul Ianca și Victoria Traian. La juniori A1 Voința Vișani este lider după ce în această etapă a învins cu 7-0 pe Dunărea Tichilești.

Rezultate înregistrate în etapa a X-a a Ligii a 4-a:

Viitorul Șuțești – ACS Comunal Cazasu 3-3 (3-0). Gazdele au început bine meciul și la pauză conduceau cu 3-0 prin golurile marcate de: Crangă (22), Călin (31) și Șerbănescu (40). După pauză, echipa din Cazasu a revenit spectaculos și a reușit să egaleze, după golurile marcate de: Pavelescu (54), Banciu (76) și Techiu (80). La juniori A1 ACSC Cazasu a câștigat cu 2-1.

Voința Vișani – Dunărea Tichilești 5-3 (3-0). Pentru învingători au marcat: G. Pungă (14), Dobrică (24), Mușat (42, 56) și Leaoa (75). Pentru oaspeți au marcat: G. Novac (49), Fl. Sfârtoc (67) și R. Tudor (88).

Viitorul Însurăței – Viitorul Ianca 0-3 (omologat). Echipa din Însurăței nu a folosit pe tot parcursul meciului un jucător U 21 așa cum prevede regulamentul de organizare a competiției. Pe teren meciul a avut o desfășurare interesantă. Oaspeții au marcat primul gol prin Daniel cazan în minutul 53. În minutul 57 Baicu a marcat golul egalizator, iar în minutul 61 Viorel Gheorghe a adus echipa din Însurăței la conducere. Ionuț Matei a restabilit egalitatea în minutul 71, apoi Victor Olenic a marcat golul care a readus echipa din Ianca la conducere, în minutul 84. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Ionuț Matei în minutul 88. La juniori A1 Viitorul Însurăței a câștigat surprinzător cu 7-1. De la meci a lipsit antrenorul-jucător al celor de la Viitorul Ianca, Cosmin Constantin Necoară, care în aceeași zi s-a căsătorit cu atleta Anamaria Ioniță.

Victoria Traian – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-1 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 17 prin I. Petcu. În minutul 25 Ghețu a restabilit egalitatea, iar în minutul 52 Buzatu a marcat golul victoriei echipei din Traian. La juniori A1 Pandurii tudor Vladimirescu a câștigat cu 4-1.

În clasamentul echipelor de seniori Viitorul Ianca este lider cu 27 de puncte, urmată de Victoria Traian cu 22 de puncte și Viitorul Șuțești cu 17 puncte.

La juniori A1 pe primul loc se află Voința Vișani, cu 22 de puncte și golaveraj 44-10, urmată de ACS Coomunal Cazasu, tot cu 22 de puncte, dar golaveraj 36-8. Pe locul 3 a rămas Viitorul Ianca, cu 18 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •