Sport

Rezultatele etapei a XI-a din Liga a 4-a

Rezultatele etapei a XI-a din Liga a 4-a

Etapa a XI-a din Liga a 4-a la fotbal a programat la sfârșitul săptămânii trecute doar 4 meciuri, unul fiind reprogramat pentru data de 12 noiembrie. Viitorul Ianca a realizat o nouă victorie la scor într-un meci ce ar fi trebuit să fie un derby, în timp ce principala contracandidată la șefia Ligii a 4-a, CS Făurei a câștigat în deplasarea de la Tudor Vladimirescu. ACS Comunal Cazasu se anunță și ea o pretendentă la lupta pentru câștigarea campionatului, învingând cu 6-0 în deplasarea de la Dunărea Tichilești, iar etapa viitoare programează derby-ul Comunal Cazasu – Viitorul Ianca, pe terenul din Tudor Vladimirescu.

Golgheterii etapei a XI-a, a doua a returului, au fost Grigore Viorel Banciu de la ACS Comunal Cazasu și Adrian Moroșanu de la CS Făurei, ambii cu câte 3 goluri marcate.

Rezultatele etapei a XI-a din Liga a 4-a:

Viitorul Ianca – Voința Șuțești 6-0 (3-0). Partida de pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca a fost un meci dominat cap coadă de echipa gazdă. Viitorul a deschis scorul în minutul 16, prin Andrei Crăciun, apoi Costin Dobrin a majorat diferența în minutul 26 și în minutul 36 Vai Durbacă a stabilit scorul primei reprize. În repriza a doua, Viitorul Ianca a marcat tot de trei ori prin Cosmin Necoară în minutul 54, Andrei Crăciun în minutul 62 şi Vali Durbacă în minutul 75 şi s-a impus cu 6-0.

Viitorul Ianca: D: Jalbă – N. Zăgan, M. Ioniță, C. Dobrin, I. Smeu – D. Cazan (min. 77 Burlacu), Cr. Irimia, Al. Colniceanu (min. 73 Pamfil), C. Necoară (min. 68 M. Ghiviciu) – A. Crăciun, V. Durbacă (min. 80 Stroe). Antrenor: Viorel Ciucașu.

Voința Șuțești: Sîrbu – Măgăriță, Veber (min. 80 Ulmeanu), Neacșu, M. Vizireanu (min. 56 Șerban), Cristea, M. Călin, Custură, Crangă (min. 70 Mușat), G. Călin (min. 46 Cârlan), Cr. Ciocan. Antrenor: Mihai Hrincă.

La juniori A1 Viitorul Ianca s-a impus cu 10-0 și rămâne lider cu maxim de puncte și după etapa a XI-a.

Dunărea Tichilești – ACS Comunal Cazasu 0-6 (0-3). Au marcat: Oaie (13), Toader(19), Avramescu (36) și V. Banciu (78, 81, 83). La juniori echipa din Tichilești a câștigat cu 5-3.

Pandurii Tudor Vladimirescu – CS Făurei 1-3 (0-1). Echipa din Făurei a obținut o victorie importantă pe terenul celor de la Tudor Vladimirescu, pentru a mai șterge din amărăgiunea după meciul pierdut etapa trecută pe teren propriu cu Voința Vișani. Adrian Moroșanu a realizat o triplă pentru echipa pregătită de Mihai Ciobanu. Acesta a deschis scorul în minutul 30, apoi a majorat diferența în minutul 54. În minutul 56 Ioan Șerbănescu a redus din handicap, dar în minutul 70 tot Moroșanu a marcat pentru oaspeți și a închis rezultatul la 1-3.

Pandurii Tudor Vladimirescu: Aramă – Fl. Apostol, Drăguș, Urmeș, Decu, Petcu, Tănase (min. 59 Iordache), Simion, Ioan Șerbănescu, E. Stan, Goleanu.

CS Făurei: A. Nicoliță – A. Stancu, A. Stroia, C. Teleagă, D. Apostol, Mâță (min. 70 Novac), M. Tudose, I. Bogoș (min. 73 C. Bogdan), D. Percă, Ad. Moroșanu (min. 85 C. Dima), S. Nicoliță

La juniori A1 meciul dintre cele două echipe s-a încheiat nedecis, scor 2-2.

Dacia Unirea II Brăila- Viitorul Însurăței 2-4 (1-2). Pentru echipa antrenată de Vasilică Darie și Adrian Baldovin au marcat Bornescu (44) și Stancu (81), respectiv Gheorghe Viorel (22, 58), Al. Cireașă (29) și Coman (65). La juniori gazdele au câștigat cu 4-3.

Partida Voinţa Vişani – Gloria Movila Miresii a fost reprogramată, cu acordul ambelor formaţii, pentru 12 noiembrie.

În clasamentul echipelor de seniori pe primul loc se află Viitorul Ianca, cu 29 de puncte și golaveraj 48-4, urmată de ACS Comunal Cazasu cu 27 de puncte și golaveraj 41-14 și CS Făurei cu 25 de puncte și golaveraj 53-13.

La juniori A1 Viitorul Ianca are maxim de puncte după 11 etape, cu 33 de puncte și golaveraj 88-7, urmată de Comunal Cazasu cu 24 de puncte și Voința Vișani cu 19 puncte, dar aceasta din urmă având un meci mai puțin jucat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •