Sport

Rezultate remarcabile pentru micutii fotbalisti de la Kinder Braila

Rezultate remarcabile pentru micutii fotbalisti de la Kinder Braila

A.S. Kinder Brăila a participat săptămâna trecută la un turneu la Bacău, unde grupa 2011 a ieșit campioană la această categorie, iar grupa 2012 s-a clasat pe locul al IV-lea la prima lor participare în cadrul unui turneu din afara județului Brăila.

Sâmbătă, 8 septembrie 2018, grupele copiilor născuți în anii 2011 și 2012 ale clubului Kinder Brăila au participat la Bacău, la turneul “Bubu Junior CUP”.

Echipa Kinder Brăila 2011 a înregistrat următoarele rezultate în faza grupelor:

Kinder Brăila – F.C. Bacău 4-3. Golurile brăilenilor au fost marcate de: Armenciu Dănuț-2 și Gagu Rares-2;

Kinder Brăila – Tâmpa Brașov 0-3

Kinder Brăila – Inizio Focșani 7-0. Au marcat: Armenciu Dănuț-2, Gagu Rareș -2, Tănase Vlad, Ignătencu Robert si Chirovan Alexandru;

În semifinale Kinder Brăila a învins cu 7-1 pe Foresta Fălticeni, prin golurile marcate de: Armenciu Dănuț, Gagu Rareș-2, Tănase Vlad-2, Ignătencu Robert și Chirovan Alexandru.

În finala Kinder Brăila a câștigat meciul cu Juniorul Suceava cu scorul de 2-1, prin golurile înscrise de Armenciu Dănuț și Chirovan Alexandru.

Trofeul pentru cel mai bun portar al turneului a fost acordat jucătorului Mihai Ciulea de la Kinder Brăila. Golgheterul turneului a fost Dănuț Armenciu de la Kinder Brăila, cu 6 goluri marcate.

Lotul de jucători folosit a fost următorul: Armenciu Dănuț, Gagu Rareș, Ignătencu Robert, Tănase Vlad, Ciulea Mihai, Chirovan Alexandru, Roman Nicolae și Lepădatu Alexandru. Antrenor: profesor Mihai Anghel.

Echipa Kinder Brăila grupa 2012 a jucat în sistem campionat, fiecare cu fiecare, și a obținut următoarele rezultate: Kinder Brăila – VIVA Activ Buhuși 2-1. Ambele goluri au fost marcate de Alin Șerban.

Kinder Brăila – Inizio Focșani 1-6.. Golul brăilenilor a fost marcat tot de Alin Șerban

Didi Iași I – Kinder Braila 2-0

F.C. Bubu Bacău – Kinder Brăila 1-1. Golul brăilenilor a fost marcat de Răzvan Giurgiu.

A.S. Pumas Iași – Kinder Braila 0-3

Kinder Braila – Didi Iași II 1-1. Golul brăilenilor a fost marcat de Robert Stoica.

Lotul de jucatori: Șerban Alin, Giurgiu Răzvan, Beraru Darius, Mortan Denis, Stoica Robert si Costianu Mario. Antrenor: Cristi Ichim.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •