ProBr Sport

Reunire Dacia Unirea Braila

Reunire Dacia Unirea Braila
Reunire Dacia Unirea Braila
Reunire Dacia Unirea Braila

În această după amiază, de la ora 18.00, Dacia Unirea Brăila s-a reunit pentru a demara pregătirile pentru sezonul 2016-2017 din Liga a 2-a la fotbal. Amânată cu o săptămână, reunirea lotului a avut loc la stadionul Municipal, unde s-au prezentat 23 de jucători sub comanda antrenorilor Alin Pânzaru și Vlad Pavel.

Președintele clubului brăilean, Valentin Avramescu, a spus că echipa a început pregătirile ca în fiecare an, fără să știe cu exactitate pe ce buget se pot baza în viitorul sezon competițional, care ar trebui să debuteze la finalul lunii iulie și care va aduce în Liga a 2-a o singură serie cu 22 de echipe, dar va ramâne de văzut câte se vor înscrie până pe 15 iulie, termenul limită pentru echipele de Liga a 2-a.

”Un nou campionat, care sperăm să fie unul mai bun ca cel trecut. Ne propunem ca până la 1 iulie să încheiem noile contracte. Ca și în anii trecuți plecăm un pic în orb, pentru că nu știm pe ce buget ne bazăm. Domnul Cîrligea rămâne alături de noi, iar astăzi am depus la Primărie și la Consiliul Județean două solicitări prin care am făcut o propunere de buget în care ne asumăm clasarea pe primele 3 locuri în viitorul sezon. Solicităm un buget pentru sezonul 2016-2017 un buget de 3 milioane de lei, care include și cheltuielile pentru centrul de copii și juniori și pentru echipa a 2-a, care joacă în Liga a 4-a. Solicitarea noastră este pentru o împărțire în trei părți egale a acestui buget, între Primărie, Consiliul Județean și fonduri proprii. Anul acesta am primit de la Primărie suma de 320 mii lei din cei aproximativ 650 mii lei aprobați la începutul anului. Acum am solicitat o suplimentare de la Primărie, până la un milion de lei, pentru sezonul competițional 2016-2017. Va fi un sezon greu, cu deplasări lungi, în care la final primele două clasate vor promova direct, iar locul 3 va juca baraj. Așteptăm cu încredere semnalele și poate reușim să așezăm mai bine lucrurile anul acesta. Readucem în atenție și problema infrastructurii, mai ales că vom avea multe meciuri televizate în viitorul sezon.” a declarat Valentin Avramescu.

IMG_2913
Gabriel Iosofache și Ianoș Kovacs

La primul antrenament de acomodare au răspuns prezent următorii jucători: Cristian Mitrea, Bogdan Olaru și Ștefan Leu – portari; Andrei Puşcaşu, Costel Roşu, Marius Dima, Laurenţiu Petean, Cosmin Necoară,  Paul Ioan, Dănuţ Oprea, Gicu Iordache, Marian Iordache, Dragoș Mucuţă, Cătălin Stănciulescu, Gabriel Niță, Costin Ghiocel, Laurențiu Ivan, Alexandru Muscă, Marius Moroianu, Cătălin Bardaș. Antrenor principal: Alin Pânzaru. Antrenor secund: Vlad Pavel. Antrenor cu portarii: Ștefan Leu.

Gabriel Iosofache și Ianoș Kovacs s-au antrenat separat, ei venind după accidentări, iar Marco Enciu și Victor Olenic au lipsit motivat, primul urmând să ajungă în seara asta la Brăila, iar cel de-al doilea se află la cursurile de antrenori, la București. Singura noutate la acest moment este fundașul dreapta Eduard Chivu, de la Olimpia Rm. Sărat, jucător care va împlini 18 ani în septembrie, aflat în probe.

Eduard Chivu
Eduard Chivu

Nu mai fac parte din lotul echipei Stelian Nicoliță, care a decis să renunțe, iar Sorin Frunză și Marius Onofraș și-au pus ghetele în cui și au ales meseria de director sportiv, primul la Dacia Unirea Brăila, celălalt la CSMS Iași. Gabriel Gheorghe și-a propus să ajungă student în București, iar Pârlog se va întoarce la Chiscani, de unde a fost împrumutat pentru echipa de juniori.

IMG_2919 IMG_2930 IMG_2935 IMG_2953 IMG_2959 IMG_2972 IMG_2977 IMG_2985 IMG_2988 IMG_2994 IMG_3003

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •