Silviu Mares 4 decembrie 2012
Presedintele PNTCD Braila, Laurentiu Chiru, a anuntat oficial ca il sustine pe Fusea Marian Paul
Presedintele PNTCD Braila, Laurentiu Chiru, a anuntat oficial ca il sustine pe Fusea Marian Paul
Presedintele PNTCD Braila, Laurentiu Chiru, a anuntat oficial ca il sustine pe Fusea Marian Paul

Presedintele PNTCD Braila, Laurentiu Chiru, a anuntat oficial ca il sustine pe Fusea Marian Paul, candidat ARD in Colegiul nr.1 Camera Deputatilor, in lupta pentru castigarea alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

Laurentiu Chiru s-a implicat personal in campania lui Fusea Marian Paul, pe Colegiul nr 1, pentru a demonstra tuturor ca „Fusea este singurul candidat capabil sa transforme acest Colegiu in Capitala Brailei”.

„Sunt presedintele PNTCD, un partid de centru dreapta si cu profunde valori crestin-democrate. Acestea sunt exact valorile pe care le-am intalnit la tanarul Fusea Marian. Este un om de dreapta, crestin si cu frica lui Dumnezeu. Din punctul meu de vedere, este singura persoana dintre toti candidatii din acest Colegiu, capabila sa ne reprezinte cu mandrie in Parlamentul Romaniei. In afara de faptul ca fac parte din alianta de dreapta a tuturor partidelor coagulate sub sigla ARD si anume PDL, PNTCD si Forta Civica, vreau si m-am implicat personal in campania tanarului Fusea Marian deoarece in el am incredere. Practic, prin aceasta declaratie, garantez pentru el ca nu ne va dezamagi si ca isi va respecta brailenii. Eu stau in Colegiul 1 si voi vota din toata inima cu Fusea”, a declarat Laurentiu Chiru, presedintele PNTCD Braila.

„Intr-adevar, am gasit in domnul Laurentiu Chiru un aliat de incredere. Domnia sa mi-a spus ca doreste sa se implice in campania mea pentru parlamentare, pentru Colegiul 1 si m-am bucurat nespus ca oameni politici din Braila dau dovada de maturitate din acest punct de vedere. Suntem amandoi oameni de dreapta cu valente crestine. Practic, aceasta colaborare nu poate fi decat una fructuoasa si de viitor. Domnul Chiru ne demonstreaza ca mai important este omul, nu sigla partidului din care face parte. Practic, prin aceasta implicare ne demonstreaza ca proiectele sunt cele care trebuie sa conteze pentru braileni si, implicit, pentru Colegiul 1. Impreuna vom transforma Colegiul 1 in Capitala Brailei”, a declarat Fusea Marian, candidat ARD pe Colegiul 1.

Comentarii

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.