Ingrediente:
6 oua
200 gr ciuperci
50 gr boabe porumb
150 gr telemea
150 gr cascaval
75 ml smantana
2 lingurite unt
1 lingura pesmet
marar
piper
sare
Mod de preparare:
Taiem ciupercile felii mai mari, le punem la calit intr-o lingurita de unt, le saram si piperam si le lasam la calit pana scade tot lichidul pe care si-l lasa.Branza se rade pe razatoarea cu ochiuri mari.Cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici.
Separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile le amestecam cu smantana lichida.
Adaugam ciupercile calite, apoi porumbul, branza rasa, cateva linguri din cascavalul ras, si apoi mararul tocat marunt.
Albusurile se bat cu spuma cu un praf de sare si se adauga incet peste compozitia de galbenusuri.
Ungem o tava de tarta cu unt si o tapetam cu pesmet, turnam compozitia in ea, iar deasupra presaram cascavalul ras.
Dam la cuptorul incins pentru 25 de minute.