Sport

Oltchim nu moare

Oltchim nu moare
Oltchim nu moare
Oltchim nu moare

Viitoarea adversara a handbalistelor de la HC Dunarea Braila in etapa a XXI-a a Ligii Nationale, Oltchim Rm. Valcea, devenita inca o data campioana a Romaniei cu cateva etape inaintea finalului, a anuntat ca pentru sezonul viitor va porni de la un buget de 1,5 milioane de euro. Acest buget ar urma sa permita continuarea activitatii la un nivel inalt de performanta, stiut fiind faptul ca anul viitor echipa va participa direct in grupele Ligii Campionilor.

Conform unui comunicat al clubului din Zavoi, “efortul clubului de a gasi finantarea necesara, dublat de cel al Federatiei Romane de Handbal prin persoana presedintelui Cristian Gatu ofera garantia participarii in bune conditii in Liga Campionilor, sezonul 2013-2014, deoarece in contactele existente pana in prezent cu diferite firme ce vor deveni partenere ale clubului, exista interesul acestora  de a sustine activitatea handbalistica internationala de la Ramnicu Valcea”.

A doua mare problema se refera la crearea lotului pentru sezonul ce urmeaza si din acest punct de vedere clubul a procedat la discutii cu fiecare jucatoare in parte. La acest moment Alexandrina Barbosa, Iulia Curea, Adriana Nechita, Iulia Managarova, Adina Meirosu, Nicoleta Safta sunt jucatoarele care au confirmat ramanerea la echipa si continuarea activitatii sub culorile Oltchimului. Se discuta in continuare cu Cristina Neagu, Paula Ungureanu, Aurelia Bradeanu, Ramona Farcau si Silvia Navarro, si conform celor din conducerea echipei, pana la finalul actualului sezon se va sti exact ce decizii vor lua cele cinci handbaliste. Celor sase handbaliste care au confirmat deja ramanerea la echipa li se vor alatura jucatoarele Dana Babeanu, Eliza Buceschi si Andreea Polocoser, care se vor intoarce dupa imprumut, acestea apartinand clubului Oltchim pana in anul 2014.

Exista discutii avansate cu jucatoare ce vor veni la Ramnicu Valcea pentru a acoperi sau completa posturile de pivot, portar, extrema stanga. Dupa Allison Pineau si Ionela Stanca, care au parasit deja gruparea din Valcea, jucatoarele Katarina Bulatovic, Marija Jovanovic si Oana Manea precum si antrenorii Jakob Vestergaard si Mette Klit sunt singurele certitudini ca nu vor mai continua la Oltchim in sezonul urmator. In ceea ce priveste staff-ul tehnic, singura certitudine este faptul ca actualul antrenor secund, Steluta Luca, va face parte din acesta.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.