Evenimente Administratie Braila

Mihaela Marcu inlocuita din functia de prefect cu Gheorghi Obreja

Mihaela Marcu inlocuita din functia de prefect cu Gheorghi Obreja
Mihaela Marcu inlocuita din functia de prefect cu Gheorghi Obreja
Mihaela Marcu inlocuita din functia de prefect cu Gheorghi Obreja

In urma cu cateva minute, presedintele executiv al PC a anuntat ca, in doar 2 saptamani, prefectul Mihaela Marcu va fi inlocuita din functie cu Obreja.  Vasile Nistor a venit astazi la Braila pentru a anunta schimbarile din cadrul filialei locale. Mihai Danut va fi presedintele interimar pana la organizarea alegerilor din interiorul partidului si Gheorghi Obreja va fi numit in functia de prefect.

Aflata la al treilea mandat, in functia de prefect al Brailei, Mihaela Marcu este dupa cum au numit-o multi, cel mai bun prefect al Brailei. Aceasta nu va fi schimbata din functie pentru ca ar fi gresit cu ceva, ci pentru ca a ales sa nu se afilieze niciunui partid politic. Asa cum a afirmat si Vasile Nistor, presedintele executiv al Partidului Conservator, Mihaela Marcu va fi schimbata din functie pentru simplul fapt ca nu este membru PC.  „Senatorul Mihai Danut este presedintele interimar al partidului, pana cand vom organiza alegeri si domnul Gheorghi Obreja va fi prefectul Brailei „, a declarat Vasile Nistor. Intrebati daca au ce sa ii reproseze Mihaelei Marcu din punct de vedere profesional, acestia au raspuns sec ca NU, exceptand faptul ca nu este membru al Partidului Conservator.

Este bine cunoscut faptul ca, Obreja si-a dorit cu ardoare functia de prefect, insa pana acum nu era inalt functionar public. Acesta s-a pregatit intens, a devenit functionar public si-a depus dosarul pe data de 9 si in doua saptamani asteapta numirea in functie. „Eu trebuia sa fiu numit in functie inca de la suspendarea doamnei Marcu insa nu am fost pregatit. Acum am cursul facut, sunt inalt functionar public. Nu am nimic cu Mihaela pe care am sustinut-o dar nu este membru PC si functia este a noastra”, a declarat Gheorghi Obreja.

De mentionat este faptul ca, prefectul trebuie sa fie APOLITIC exact ceea ce este Mihaela Marcu! Intrebati daca liderii locali ai USL vor accepta schimbarea din functie a actualului prefect, acestia au spus ca nu au ce face si au accentuat faptul ca: „Si PC este parte din USL si nu ne subordam lor, ci colaboram cu ei!”, dupa cum a spus Vasile Nistor.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.