Silviu Mares 6 decembrie 2012
Liceele din Braila vor fi premiate pentru rezultatele bune obtinute la examenul de bacalaureat
Liceele din Braila vor fi premiate pentru rezultatele bune obtinute la examenul de bacalaureat
Liceele din Braila vor fi premiate pentru rezultatele bune obtinute la examenul de bacalaureat

Liceele din Braila vor fi premiate sambata, la Teatrul Maria Filotti – Holul Monumental, cu incepere de la ora 18:00, pentru rezultatele bune obtinute anul acesta la examenul de bacalaureat, cand rata de promovabilitate la Braila a fost de 63%, in timp ce media pe tara de 43,04%.

Consiliul Local Municipal a decis, in cadrul ultimei ?edinte ordinare, sa acorde diplome onorifice catre 20 de licee ?i colegii din municipiul nostru, pentru a recompensa rezultatele obtinute de elevii braileni la examenul de bacalaureat.

Se vor acorda Diplome Onorifice de Excelenta: Colegiului National „Gheorghe Munteanu Murgoci”, Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”, Colegiului National „Nicolae Balcescu”, Liceului Pedagogic „D.P. Perpessicius”, Liceului de Arta „Haricleea Darclee”, Liceului Teoretic „Panait Cerna”, Colegiului National „Ana Aslan”, Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” ?i Colegiului Economic „Ion Ghica”.

Se vor acorda Diplome Onorifice de Merit: Liceului Economic „Petre S. Aurelian”, Grupului ?colar „Constantin Brancoveanu”, Grupului ?colar de Prelucrare a Lemnului „C. Brancu?i”, Grupului ?colar „Gh. K. Constantinescu”, Colegiului Tehnic „Panait Istrati”, Liceului cu Program Sportiv, Grupului ?colar „Grigore Moisil”, Colegiului Tehnic „C.D. Nenitescu”, Grupului ?colar „Anghel Saligny”, Liceului Teoretic „Mihail Sebastian” ?i Liceul UCECOM Spiru Haret.

Festivitatea de premiere va fi urmata de un spectacol de canto, vioara si pian, sustinut de elevii Liceului de Arta „Hariclea Darclee”.

Comentarii

1 thought on “Liceele din Braila vor fi premiate pentru rezultatele bune obtinute la examenul de bacalaureat

  1. Surpriza placuta si succesul incontestabil apartine fostului liceu de constructii, actualul Colegiu Edmond Nicolau. FELICITARI ! Daca celelalte licee au ramas aproximativ pe aceleasi pozitii, acest liceu a facut un salt calitativ enorm.
    La polul opus se afla Lic Ana Aslan, pe o pozitie dezamagitoare. Pe vremea lui ceausescu la acest liceu era concurenta mai acerba ca la Murgoci. Oare, schimbarea locatiei sa fie de vina?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: