• Contact
miercuri, 10, septembrie 2025
No Result
View All Result
ProBraila
28 °c
Ro
29 ° S
29 ° D
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
No Result
View All Result
ProBraila
Home Lifestyle

Lasagna

15/01/2013
in Lifestyle
Timp de citire:2 mins read
A A
0
Lasagna
0
Distribuiri
1
Vizualizări
Share on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Lasagna

Ingrediente:

500 g carne de vita cu porc
40 ml ulei de masline
6 felii bacon/kaizer
200 g parmezan
Foi de lasagna
1 ceapa tocata fin
2 morcovi
3 catei de usturoi pisati
2 felii telina
300 g bulion /rosii in bulion
100 ml vin rosu
1 lingurita oregano
1 lingurita patrunjel
3 foi dafin
Sare
Piper
Pentru sosul bechamel:
25 g unt
500 ml lapte
Nucsoara
2 linguri faina

Mode de preparare:

Intr-o cratita de marime medie turnati uleiul de masline, peste care puneti baconul taiat cubulete si amestecati. Cand baconul s-a prajit, adaugati carnea tocata amestecand si lasati sa se rumeneasca.Adaugati ceapa tocata marunt. Adaugati apoi morcovii si telina cubulete mici, usturoiul pisat, foile de dafin si amestecati bine. Lasati cateva minute, timp in care amestecati din cand in cand. Adaugati jumatate din piureul de rosii. Dupa cateva minute adaugati vinul si lasati sa se evapore. Turnati apoi restul de piure de  rosii. Lasati sa fiarba la foc mediu aproximativ o ora si jumatate, pana la 2 ore, si amestecati compozitia pentru a nu se lipi si pentru a se fierbe uniform. Asezonati cu oregano, patrunjelul tocat marunt, sare, piper si amestecati pentru ultima oara.

ArticoleSimilare

Suspectul care a violat fata de 14 ani arestat preventiv pentru 30 de zile

Fara permis, a intrat cu mopedul intr-un cap de podet

Au vrut sa prinda peste, dar s-au ales cu dosar penal

Puneti o cratita cu apa si sare la fiert. Cand apa a dat in clocot, lasati sa fiarba in continuare la foc mic si inmuiati, rand pe rand, cate o foaie de lasagna timp de 1 minut, in apa clocotita (nu puneti mai multe foi in cratita in acelasi timp ; se vor lipi intre ele si nu veti avea niciun rezultat; daca totusi doriti sa faceti asta, puteti adauga cateva picaturi de ulei de masline in apa care fierbe si inmuiati cu mare atentie).

Intr-o tava rezistenta la temperaturi inalte, asezati lasagna astfel: un strat de carne tocata, presarati parmezan sau puteti inlocui si cu mozzarella, rezultatul va fi la fel de bun. Peste acestea adaugati foile de lasagna. Atentie, acestea se aseaza in tava astfel incat marginile lor sa se suprapuna, si nu o foaie langa cealalta. Se repeta procesul, atat cat va permit foile de lasagna si compozitia dar si marimea tavii pe care ati ales-o.

Introduceti tava la cuptor, la foc mediu, pentru 20-30 de minute.

Etichete: carne de vitaceapa tocataLasagnaparmezanpisatretetaretetetelinaulei de maslineusturoi
ShareTweetSend
No Result
View All Result

Articole recente

  • Ziua Pompierilor din România sărbătorită la ISU Dunărea Brăila 10/09/2025
  • Sportivii Urban Warrior Gym – pregătire intensă și participare la stagiul internațional Senshi din Bulgaria 10/09/2025
  • Altercație între un elev și un profesor în curtea Liceului Teoretic „Mircea Eliade” Galaţi 10/09/2025
  • Campanie județeană de prevenire a violenței domestice 10/09/2025
  • Protest al sindicaliștilor brăileni în fața Prefecturii 10/09/2025
  • Rezultatele etapei a 2-a a Campionatului de Minifotbal Brăila 10/09/2025
  • Termeni si conditii
  • Politică de confidențialitate
  • Politica cookies
  • Setări GDPR
  • Contact
Telefon: +40 788 760 194

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Setări GDPR
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice. Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.
Administrează opțiunile Administrează serviciile Administrează vânzătorii {vendor_count} Citește mai multe despre aceste scopuri
Vezi preferințele
{title} {title} {title}
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Go to mobile version