Sport

Infrângere la scor de tenis pentru Dacia Unirea în fața Universitații Cluj

Infrângere la scor de tenis pentru Dacia Unirea în fața Universitații Cluj

Dacia Unirea Brăila a pus probleme Universității Cluj doar în prima repriză, când au primit un singur gol și le-a ieșit foarte bine jocul la offsaid. După pauză clujenii s-au dezlănțuit și le-au administrat elevilor lui Florentin Petre o înfrângere la scor de tenis. În ciuda celor șase goluri primite, Dacia Unirea se poate lăuda cu golul superb înscris olandezul Van der Driest. Mădălin Calu s-a înscris și el pe lista jucătorilor de la Dacia Unirea Brăila care au ratat un penalty.

Prima ocazie de a deschide scorul i-a aparținut lui Goga în minutul 6. Acesta a executat o lovitură liberă de la circa 25 de metri, poziție centrală, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 11, Marius Coman a trecut ușor de Merville, a intrat în careu și i-a pasat la 10 metri lui Dorin Goga, care a șutat pe colțul scurt și a marcat pentru 1-0.

În minutul 20 Ursu i-a pasat la 20 de metri lui Goga, care putea să pătrundă singur spre poarta lui Avram, dar acesta  apierdut controlul mingiei. Trei minute mai târziu Ursu a primit o pasă în adâncime și a șutat de la 14 metri la colțul scurt, dar Avram a respins în corner. Peste alte patru minute Gavra a centrat în careu, dar Manu a respins în corner.

În minutul 29 Maxin are o cursă pe dreapta, dar centrarea s-a în careu a fost prea în spate pentru Bebey și Cordoș a respins. Atacul brăilenilor a continuat și Lu Yeufeng i-a pasat lui Bebey, care a șutat de la 17 metri peste poartă. Peste două minute Goga a șutat direct spre poartă din lovitură liberă de la 30 de metri, dar mingea a trecut peste poartă, Un minut mai târziu Coman a fost lansat cu o pasă în adâncime, dar Avram a ieșit la marginea careului și a respins cu prețul unei accidentări.

În minutul 38 Mădălin Calu a primit o pasă de la Maxin și a șutat de la aproximativ 28 de metri, dar mingea a trecut peste poarta lui Dur Bozoancă.

În minutul 45 Ursu i-a pasat în dreapta lui Căpusă, acesta a centrat în careu, dar gavra a reluat din 8 metri peste poarta lui Avram și scorul la pauză a rămas 1-0 pentru Universitatea Cluj.

În minutul 48 Hâmpea a șutat din partea dreaptă, dar portarul gazdelor a reținut și a declanșat un contraatac rapid. Mingea a ajuns la Ursu, care de la 25 de metri de poartă a trecut pe lângă fundașii brăilenilor, a intrat în careu și a șutat de la 8 metri printre picioarele lui Avram, 2-0. Două minute mai târziu fostul internațional Florescu a șutat din careu, în lateral stânga, dar mingea a trecut peste poartă.

În minutul 53 Florescu a trimis o pasă în adâncime pentru Goga, acesta a trecut de Manu și i-a pasat în centru pentru Marius Coman, care a preluat și a trimis din 7 metri în plasa porții brăilenilor, 3-0.

În minutul 56 Ciucureanu a centrat pentru bebey, dar Căpușă a respins în corner. La faza următoare Lu a șutat de la circa 25 de metri, dar mingea a căzut pe plasa laterală, deviată de Giurgiu. Un minut mai târziu Ciucureanu a pătruns pe stânga și a centrat în careu, Giurgiu a respins cu capul și mingea a ajuns în colțul careului de 16 metri la manu, care a vrut să centreze, dar mingea l-a lovit în mână pe  Coman și arbitrul a dictat penalty. Florentin Petre l-a desemnat pe Calu să execute. Jucătorul de 18 ani al Brăilei a șutat slab și Dur Bozoancă a respins în față, iar Bebey a reluat din 9 metri pe lângă poartă.

În minutul 61 Bebey i-a pasat în careu lui Ciucureanu, dar portarul Clujului a ieșit și a respins în corner. În minutul 63 Florescu a executat un corner, dar lovitura de cap a lui goga a fost reținută de Avram. Brăilenii au pornit un atac rapid, Lu i-a pasat lui Vitan, acesta a prelungit la marginea careului la Bebey, dar atacantul oaspeților a fost din nou ”capăt de linie„.

În minutul 72 Gavra a primit o pasă în partea stângă, a pătruns în careu și a centrat în fața porții, de unde Coman a reluat de la 6 metri și a trimis în poarta lui Avram, 4-0.

În minutul 78 Manu i-a pasat în adâncime lui Bebey, care a șutat de la 14 metri dar Dur Bozoancă a respins cu piciorul în lateral, mingea a ajuns la Van der Driest, iar jucătorul olandez a reluat din 4 metri, lateral stânga, pe colțul scurt, însă portarul a respins din nou.

În minutul 79 Giurgiu i-a pasat în față lui Gavra, acesta a transmis rapid în stânga pentru Goga, care după o cursă de 20 de metri a centrat în marginea careului de 6 metri, de unde Ursu a trimis în poartă, 5-0.

În minutul 85, după un atac prelungit al gazdelor, mingea a ajuns la Florescu care a aruncat mingea peste apărătorii Brăilei pentru Goga, dar Avram a ieșit și l-a blocat pe atacantul clujean.

În minutul 86 Pleșa a executat o lovitură liberă indirectă din propriu teren și a aruncat mingea în față. În duelul lui Mucuță cu Giurgiu, mingea l-a lovit în spate pe clujean și a ajuns la Van der Driest, care a șutat de la 16 metri, dintre Abrudan și Al. Coman, sub transversală, 5-1. Gazdele au pus rapid mingea la centru, Florescu i-a pasat lui Greu la marginea careului, acesta a trecut de Avram și a trimis de la 7 metri în poarta goală, 6-1.

În minutul 89 Van der Driest i-a pasat la 14 metri lui Bebey, dar acesta a șutat pe lângă poartă. În minutul 90 Florescu a aruncat în față o minge pentru Greu, acesta a lăsat mingea pentru Goga, dar atacantul gazdelor a șutat de la 17 metri peste poartă. În minutul 90+2 Gavra i-a pasat în dreapta lui Greu, dar acesta a șutat de la 18 metri pe lângă poartă și rezultatul final a rămas 6-1 (1-0).

Universitatea Cluj: Dur Bozoancă – Căpușă (min. 82 Hordouan), Abrudan, Cordoș, Berci – Florescu, Giurgiu – Ursu (min. 80 Al Coman), Goga, Gavra -M. Coman (min. 75 Greu). Antrenor: Adrian Falub.

Dacia Unirea Brăila: R. Avram – Niță, Merville (min. 46 Hâmpea), Pleșa, Manu – Maxin, Lu Yeufeng, M. Calu (min. 60 Mucuță), Vitan, Ciucureanu (min. 75 Van der Driest) – Bebey. Antrenor: Florentin Petre

Dacia Unirea rămâne pe ultimul loc, cu 4 puncte și fără nici o victorie după 12 etape.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •