Sport

Inceput excelent de campionat pentru CS Faurei

Inceput excelent de campionat pentru CS Faurei

În etapa a doua din Liga a 3-a, echipa lui Bănel Nicoliță a învins cu 2-0 (0-0) pe CS Medgidia, echipă care în prima etapă a învins cu 1-0 pe Sportul Chiscani. Astfel, CS Făurei acumulează 4 puncte și este neînvinsă în primele două etape, fiind singura echipă din seria a II-a care n-a primit gol.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, dar fără prea multe situații de poartă. În minutul 8 Bănel Nicoliță a executat o lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta, direct pe poartă, dar portarul oaspeților a boxat mingea în lateral. În minutul 28 Pușcașu a încercat și el un șut de la 18 metri, poziție centrală, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 36 oaspeții au trecut și ei pe lângă deschiderea scorului, la o lovitură liberă de la circa 25 de metri lateral, dar Bumbac a reluat cu capul puțin peste poartă. Peste alte trei minute Muscă a executat o lovitură liberă de la peste 25 de metri poziție centrală, dar Tudor a scos de sub transversală în corner.

În repriza a doua echipa de la Făurei a ieșit cu mai mult curaj în atac. În minutul 53, la o combinație pe traseul Mocanu- Bănel Nicoliță – Grozea – Stelică Nicoliță, ultimul a fost faultat în colțul careului de 16 metri și arbitrul a dictat penalty pentru CS Făurei. Bănel a executat lovitura de la 11 metri, în dreapta portarului care a ieșit mult din poartă și a respins în lateral. Arbitrul a considerat că portarul a plecat de pe linia porții mult înainte de executarea loviturii și a dictat repetarea. Tot Bănel Nicoliță a executat, de data aceasta în stânga și a deschis scorul.

În minutul 58 Percă a executat o lovitură liberă din apropierea colțului terenului, dar I. Cristian a ratat de puțin lovitura de cap. Două minute mai târziu I. Cristian a șutat de la 20 de metri, dar portarul oaspeților a reținut.

În minutul 72 oaspeții au avut o lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta, mingea a ajuns în careu, dar Bumbac a reluat din 6 metri puțin pe lângă poarta lui Tudor.

În minutul 86 Daniel Percă a executat o nouă lovitură de la colț, de pe partea dreaptă a atacului gazdelor, portarul de la Medgidia a boxat până la marginea careului mare, de unde Drezaliu a reluat spre poartă, dar mingea a fost deviată și a ajuns la Andrei Pușcașu, aflat la 10 metri de poartă, iar fostul jucător de la Dacia Unirea Brăila a șutat din prima, lângă bara din dreapta porții oaspeților, 2-0 pentru CS Făurei.

CS Făurei: G. Tudor – M. Mocanu, B. Nicoliță, Cr. Căldăraru, G. Bordei – Grozea (min. 78 Poterașu), D. Percă, A. Pușcașu, V. Cloșcă (min. 56 Drezaliu) – I. Cristian (min. 72 Racoviță), S. Nicoliță.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •