Silviu Mares 7 decembrie 2012
In atentia persoanelor care doresc un loc de munca in strainatate
In atentia persoanelor care doresc un loc de munca in strainatate
In atentia persoanelor care doresc un loc de munca in strainatate

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in UE/SEE faptul ca, la aceasta data, prin intermediul retelei EURES, sunt puse la dispozitie de catre angajatorii din Danemarca, Norvegia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Finlanda, Ungaria, 189 locuri de munca vacante, astfel:

DANEMARCA  –  140 locuri de munca

•        LUCRATORI IN AGRICULTURA – CULEGATORI DE MAZARE – 100 (termen limita pentru aplicare  – 08 ianuarie 2013); cunostinte de limba engleza -mediu

•        LUCRATORI IN AGRICULTURA- CULEGATORI DE CAPSUNI SI ZMEURA – 40 (termen limita pentru aplicare  – 08 ianuarie 2013); cunostinte de limba engleza -mediu

 

NORVEGIA  –  28 locuri de munca

•        INGINER STRUCTURAL– 1 (termen limita pentru aplicare  – 10 decembrie 2012); cunostinte de limba engleza fluent (scris si vorbit).

•        INGINER CAI FERATE,DRUMURI SI PODURI – 5 (termen limita pentru aplicare  – 31 decembrie 2012); cunostinte de limba engleza tehnica-fluent (scris si vorbit); avantaj – cunostinte limba norvegiana.

•        MECANIC AUTO – 10 (termen limita pentru aplicare  – 31 decembrie 2012); cunostinte bune de limba engleza – termeni tehnici.

•        OPERATOR CNC – 10 (termen limita pentru aplicare  – 31 decembrie 2012); cunostinte bune de limba engleza.

•        LUCRATOR AGRICOL (IN FERMA DE VACI SI PORCI) – 2 (termen limita pentru aplicare  – 15 decembrie 2012); cunostinte bune de limba engleza (inteles si vorbit).

 

SLOVACIA  –  10 locuri de munca

•        TAMPLAR – 10 (termen limita pentru aplicare – 31 ianuarie 2013); cunostinte limba slovaca si limba germana.

 

POLONIA  –  7 locuri de munca

•        CONSULTANT MONITORIZARE SISTEME IT – 7 (termen limita pentru aplicare – 20 decembrie 2012); cunostinte limba franceza- minim B2 si limba poloneza-elementar.

 

SLOVENIA  –  2 locuri de munca

•        MEDIC SPECIALIST PSIHIATRIE – 1 (termen limita pentru aplicare  – 20 decembrie 2012); cunostinte foarte bune de limba slovena.

•        DOCTOR ORTOPEDIE – 1 (termen limita pentru aplicare – 14 decembrie 2012); cunostinte foarte bune de limba engleza, cunostinte foarte bune de limba engleza, limba slovena, si cunostinte de baza germana.

FINLANDA  –  1 loc de munca

•        OPERATOR CNC – 1 (termen limita pentru aplicare – 15 decembrie 2012); cunostinte limba engleza – nivel mediu.

 

UNGARIA  –  1 locuri de munca

•        CASIER VALUTA – 1 (termen limita pentru aplicare – 31 decembrie 2012), cunostinte limba maghiara.

 

EURES este o retea de cooperare intre serviciile publice de ocupare europene si a fost creata pentru facilitarea liberei circulatii a lucratorilor in cadrul Spatiului European si Elvetia. Parteneri ai serviciilor publice de ocupare in cadrul acestei retele sunt sindicatele, organizatiile patronale si alti actori implicati in piata muncii.

Reteaua este coordonata de Comisia Europeana. Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul structurilor sale teritoriale, ofera servicii de mediere a muncii în Uniunea Europeana ?i Spatiul Economic European  în calitatea sa de membru EURES.

Principalele obiective ale EURES sunt:

– Sa informeze, sa indrume si sa furnizeze sfaturi potentialilor lucratori mobili cu privire la oportunitatile de a lucra in UE/SEE ca si despre conditiile de munca si de viata din spatiul European;

– Sa ajute angajatorii dornici sa recruteze lucratori din alte tari ale SEE;

– Sa ofere sfaturi si indrumare lucratorilor si angajatorilor din regiunile transfontaliere.

Persoanele interesate care au domiciliul in judetul Braila pot obtine informatii suplimentare la sediul A.J.O.F.M. Braila, din municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr.603-605, parter, Compartiment EURES, la telefon 0239/611386, 0239/611519, e-mail: br_eures@ajofm.anofm.ro, cat si pe site-ul: www.eures.anofm.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.