ProBr

HC Dunarea incepe pregatirea noului sezon

HC Dunarea incepe pregatirea noului sezon
De luni HC Dunarea incepe pregatirea noului sezon
De luni HC Dunarea incepe pregatirea noului sezon

 

Luni după amiază, de la ora 18.00, echipa de handbal feminine, HC Dunărea Brăila, va relua pregătirile pentru noul sezon, în care trebuie să confirme că medaliile de bronz obținute în campionatul încheiat la sfârșitul lunii mai.

La reuniune vor absenta cele două jucătoare de care HC Dunărea s-a despărțit la în această vară, Ana Maria Dragut plecată la CSM Unirea Slobozia și Andreea Adespii Molnar, care probabil va ajunge la HCM Rm. Vâlcea. De asemenea nu vor fi prezente la reuniune nici cele două jucătoare de la naționala de tineret U20, Gabriela Perianu și Nicoleta Safta, care luni vor juca meciul din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Croația. Nici cele două handbaliste din Rusia care au semnat în această vară cu HC Dunărea, Yuliya Ganichkina și Anastasia Boldyreva, nu vor fi prezente la Brăila pe 7 iulie, acestea urmând să se alăture echipei săptămâna viitoare, după ce vor obține vizele pentru România. În perioada următoare se vor purta negocieri și cu alte jucătoare din țară și din străinătate pentru a se transfera la HC Dunărea Brăila. Astfel, la reunirea lotului de luni vor fi prezente: Gabriela Dobre, Elena Voicu și Lăcrămioara Stan (portari), Alina Horjea, Ada Moldovan, Alina Czeczi, Andreea Barbos, Adina Brot, Ramona Farcău, Carmen Gheorghe, Raluca Irimia, Nicoleta Eșanu și Diana Axinte.

După o perioadă de pregătire la Brăila, fetele antrenate de Sanda Soare vor pleca la sfârșitul acestei luni în cantonament la Cheile Grădiștei, iar pentru finalul lunii august este invitată să participe la un turneu internațional, Schmelz (Germania). În perioada 23-24 august la “Sparkassen-Ladies-Cup”, pe lângă echipa brăileană mai sunt invitate să participe Metz Handball, Nice, Byasen, Thuringer și Bayer Leverkusen.

Participarea la turneul din Germania depinde însă de programul Ligii Naționale feminine, prima etapă fiind programată duminică 31 august.

Tot luni, la Sala Paris de la Rin Grand Hotel București va avea loc Adunarea Generală a FRH, la care unul dintre punctele de pe ordinea de zi este stabilirea calendarului intern și internațional al Federației, punct la care majoritatea reprezentanților cluburilor speră să se stabilească și țintarul pentru Liga Națională.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •