• Contact
duminică, 15, iunie 2025
No Result
View All Result
ProBraila
28 °c
Ro
29 ° S
29 ° D
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social
No Result
View All Result
ProBraila
Home ProBr

Gogosi de post cu reductie de visine si brandy

11/04/2013
in ProBr
Timp de citire:2 mins read
A A
0
Gogosi de post cu reductie de visine si brandy
0
Distribuiri
10
Vizualizări
Share on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Gogosi de post cu reductie de visine si brandy

Reduse la baza, dezbracate de toate elementele moderne, gasim aici acele gogosi pufoase, cunoscute de toti din copilarie, deliciul acelor zile ale inocentei. Insa acum, aflandu-ne in post, m-am gandit ca nu ar strica sa mai imbunatatim cumva reteta de baza, sa mai adaugam un element care sa insenineze lungile zile “legumicole”, sa ne mai indulcim putin si asta este ce-a iesit. Cum aveam ceva visine congelate la indemana, alegerea a venit firesc, reductie de visine si pentru un plus de savoare…un strop de brandy. Sunt aproape convins ca nu ma credeti ca au fost delicioase, asa ca haideti sa le pregatim impreuna:

ArticoleSimilare

Se întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de luni, 16 iunie

Vineri se întrerupe furnizarea apei potabile în cartierul Lacu Dulce

Joi, 15 mai, timp de 12 ore nu va curge apa potabilă în localitățile Ciocile și Chichinețu

 Ingrediente:

3 cesti de apa

1 ceasca zahar

Drojdie proaspata cam cat o nuca

250 ml ulei

1 lingurita coaja rasa de lamaie

1 lingurita sare

1 plic zahar vanilat

600 g faina alba

150 g visine congelate

150 g zahar

50 ml brandy

 Mod de preparare:

Incalzim apa intr-un ibric si dizolvam drojdia adaugand o lingurita de zahar. Cernem faina, adaugam maiaua dizolvata, apa calduta, uleiul, zaharul, sarea, coaja de lamaie si zaharul vanilat.

Framantam bine aluatul, avand grija sa ramana mai moale. Punem aluatul la dospit. Atunci cand a crescut, intindem in foaie groasa de 1 cm si taiem gogosile cu un pahar cu buza trecuta mereu prin faina.

Alaturat, intr-un vas pui la foc visinile cu zahar, amestecand continuu. Atunci cand s-au redus corespunzator, adaugi brandy-ul si mai reduci 5 minute.

Lasi gogosile formate pe masa inca 15 minute sa mai creasca. Le prajesti in ulei incins.

Presari gogosile cu zahar pudra si torni reductia de visine peste ele si ornezi cu menta proaspata.

Pofta buna!

 

Sursa: Retete Culinare

Etichete: apabrandydrojdiefainagogosilamaiepostretetaretetesareuleivanilatvisinezahar
ShareTweetSend
No Result
View All Result

Articole recente

  • Locuri de muncă vacante în județul Brăila 15/06/2025
  • Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos” – demonstrație de excelență la Ziua Distinșilor Vizitatori, în cadrul exercițiului multinațional „SABER GUARDIAN 25” 15/06/2025
  • Tânăr din Spiru Haret, condamnat la un an de închisoare pentru infracțiunea de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu 14/06/2025
  • Activități preventive de educație rutieră desfășurate la școala din comuna Șuțești 14/06/2025
  • Brăila Mall lansează SUMMERVERSE – o lună plină de surprize, distracție și relaxare pentru toate gusturile 14/06/2025
  • Dublă lansare de carte în cadrul Hub-ului cultural „Etnoliteratura” la Casa Alexiu 14/06/2025
  • Termeni si conditii
  • Politică de confidențialitate
  • Politica cookies
  • Setări GDPR
  • Contact
Telefon: +40 788 760 194

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Setări GDPR
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice. Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.
Administrează opțiunile Administrează serviciile Administrează vânzătorii {vendor_count} Citește mai multe despre aceste scopuri
Vezi preferințele
{title} {title} {title}
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Politica
  • Administratie
  • Sport
  • Cultura
  • Economie
  • Interviuri
  • Social

© Probr.ro 2022. Created by IMCreative.ro.

Go to mobile version