ProBr Sport

Galerie foto: Sportul Chiscani invinsa de o pretendenta la promovarea in Liga a 2-a

Galerie foto: Sportul Chiscani invinsa de o pretendenta la promovarea in Liga a 2-a
Galerie foto: Sportul Chiscani invinsa de o pretendenta la promovarea in Liga a 2-a
Galerie foto: Sportul Chiscani invinsa de o pretendenta la promovarea in Liga a 2-a

În vinerea dinaintea Paștelui, Sportul Chiscani a jucat în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă aflată în lupta pentru promovarea în Liga a 2-a. Echipa pregătită de Georgel Pascu a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest campionat, dar ”Ciucanii” au reușit să se impună cu 3-0, cu un ajutor substanțial din partea arbitrilor din Botoșani, în frunte cu centralul Bogdan Jijiie.

Sportul Chiscani a început meciul foarte bine, cu dorința de a obține măcar un punct pe terenul celor de la Miercurea Ciuc, acolo unde au fost întâmpinați la startul meciului cu imnul Ținutului Secuiesc și cu steaguri cu însemnele secuiești. În minutul 3, la un corner executat de Huțu, Claudiu Boariu a reluat cu capul puțin pe lângă vinvlul porții gazdelor. În minutul 5 la o combinație la marginea careului între Ndigwe și Techiu, ultimul a șutat pe lângă poartă. În minutul 9 Csiszer Balázs, trimite primul șut pe poarta oaspeților, dar Turiac a reținut. În minutul 12 Huțu a exeutat o lovitură liberă de la 27 de metri, dar mingea a trecut peste poarta apărată de Barna Nagy. Un minut mai târziu Boariu a încercat și el poarta adversă, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 15 Bogdan a executat o lovitură liberă de la distanță, însă pe centrul porții și Nagy a reținut. Un minut mai târziu Lukács Zsombor șutează peste transversală.

În minutul 24 Lukács Zsombor reia cu capul o centrare a lui Tamás Nándor, Turiac boxează în față, mingea ajunge la Bajkó, care cade în careu de lângă Ionuț Bogdan și centralul a dictat penalty pentru gazde. Tot Bajkó Barna a executat lovitura de pedeapsă și a deschis scorul.

În minutul 29 Majzik a executat un corner, mingea a ajuns la veteranul Robert Ilyes, care a șutat din centrul careului în bara din dreapta porții lui Turiac. În minutul 41 Emmanuel Ndigwe execută o lovitură liberă direct pe poartă, dar portarul Nagy Barna are o intervenție extraordinară și scoate de la vinclu. În minutul 44, nigerianul echipei brăilene execută o nouă lovitură liberă, dar de data aceasta mingea a trecut peste poartă. În ultimul minut al primei reprize Bajko a scăpat singur cu portarul Chiscaniului, dar a fost surprins în offsaid și scorul primei reprize a rămas 1-0 pentru Miercurea Ciuc, chiar dacă Sportul Chiscani a dominat mai bine de jumătate din timp.

Gazdele au ieșit mai motivate după pauză și în minutul 57 Ilyes ratează din situație de unu la unu cu portarul Turiac. În minutul 63 Majzik a executat o lovitură de la colțul terenului, dar Turiac scoate de la vinclu. În minutul 65, pe un contraatac, Ndigwe are o incursiune pe partea stângă, a intrat în careu și de la 6 metri i-a pasat în centru lui Techiu, dar șutul acestuia la colțul scurt a fost scos de portarul gazdelor în corner.

În minutul 70 Bajkó primește o pasă de la Lőrincz Zsombor și, profitând de ieșirea inoportună a lui Turiac și a lobat mingea peste portarul Chiscaniului, majorând scorul pe tabela de marcaj, 2-0 pentru AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

În minutul 84 Mucuță intră în careul oaspeților, cade în duel cu Tamás Nándor, dar arbitrul lasă jocul să continue. În minutul 89 Țepes a scăpat de la mijlocul terenului, i-a pasat la marginea careului lui Nagy Norbert, care a marcat pentru 3-0.

FK Csíkszereda: Nagy Barna – Vizi Tamás, Csonka Bonifác, Lőrincz József, Tamás Nándor, Lukács Zsombor, Savin Cătălin (Min. 75 Andrei Țepeș), Csiszer Balázs (min. 61 Nagy Norbert), Ilyés Róbert (min. 85 Csürös Attila), Majzik Adrián (min. 90 Székely Ervin), Bajkó Barna.

Sportul Chiscani: Turiac – Gașpar, Cl. Boariu, Pîrlog, Bălan – Mirescu (min. 72 Mucuță), Chihaia, I. Bogdan, Huțu – E. Ndigwe (min. 78 Chiriac), S. Techiu (min. 85 Pană).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •