ProBr

Galerie foto: Sportul Chiscani doar remiza acasa cu Sporting Liești

Galerie foto: Sportul Chiscani doar remiza acasa cu Sporting Liești
Galerie foto: Sportul Chiscani doar remiza acasa cu Sporting Liești
Galerie foto: Sportul Chiscani doar remiza acasa cu Sporting Liești

Sâmbătă după amiază, de la ora 15.00, pe terenul din comuna Chiscani, Sportul Chiscani a remizat cu Sporting Liești, în etapa a XVII-a din Liga a 3-a, seria I. După meciul bun făcut în deplasarea de la Aerostar Bacău, când au rezistat fără gol primit până în minutul 78, fotbaliștii pregătiți de George Pascu au încercat să obțină o victorie care să le dea o gură de oxigen și să înceapă să se depărteze de zona retrogradabilă. Din păcate un gol primit ușor în minutul 18 i-a făcut să nu poată să obțină mai mult de un egal. Echipa de la Liești a aliniat un prim ”11” cu trei brăileni, Bogdan Dumitru, Alexandru Balaban și Marius Coman, jucători cu experiență, care au pus mari probleme echipei din Chiscani.

Meciul a început cu echipa oaspete la timonă, aceștia având o posesie mai bună a mingiei, dar și mai mult curaj de a ataca. Primul șut spre poartă a aparținut însă chiscănenilor, în minutul 9, când Huțu a șutat de la 25 de metri, însă mingea a trecut pe lângă poarta oaspeților. În minutul 12 Bogdan Dumitru a executat o lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta, direct pe poartă, dar Tudor a reținut. Un minut mai târziu, la o pătrundere a lui Balaban, acesta s-a accidentat grav și a fost nevoie de intervenția ambulanței, care l-a transportat la spital. În minutul 18 oaspeții au beneficiat de un corner de pe partea dreaptă. A executat Bogdan Dumitru, pe colțul lung, portarul Tudor a încercat să prindă și a scăpat mingea în poartă, fiind derutat de traiectoria pe care mingea o luase datorită unei rafale de vânt. După numai 18 minute Sportul Chiscani se vedea condusă pe teren propriu și nevoită să alerge după egalare, în fața unei echipe cu jucători mult mai experimentați.

Oaspeții nu au mai forțat, iar echipa din Chiscani a atacat steril, fără să pună în pericol poarta lui Vădeanu, desavantajați și de faptul că jucau contra vântului. Cei care au avut ultima ocazie de a marca în prima repriză au fost cei de la Liești, în minutul 43. Sprânceană a pătruns în careu și a centrat la 6 metri, dar Claudiu Boariu a respins și la pauză oaspeții au intrat în avantaj, scor 0-1.

După pauză brăilenii au încercat să pună în pericol poarta celor de la Liești, având și avantajul vântului. În minutul 53 Zărnescu a executat o lovitură liberă de la 22 metri lateral dreapta, la colțul lung, de unde Claudiu Boariu a reluat cu capul puțin pe lângă poartă. În minutul 57 Alexandru Zărnescu a executat o nouă lovitură liberă din lateral dreapta, la colțul lung și mingea a intrat în poartă, 1-1.

În minutul 62 oaspeții puteau reveni în avantaj. Voicu a intrat în careu printre fundașii Sportului și a șutat de la 14 metri, dar Tudor a blocat șutul și a evitat golul, reparându-și greșeala de la golul primit. În minutul 65, căpitanul gazdelor, Ionuț Bogdan, a șutat de la marginea careului, dar portarul a reținut. În minutul 70 același Bogdan a șutat din 6 metri peste poartă, după un corner executat de Huțu la colțul scurt.

Tinerețea și lipsa de experiență a jucătorilor echipei pregătite de George Pascu a făcut ca aceștia să nu găsească până la finalul jocului drumul spre golul victoriei.

Sportul Chiscani: Tudor – Gașpar, Cl. Boariu, Mădularea (min. 73 Pîrlog), Al. Zărnescu – I. Bogdan, Chihaia (min. 80 D. Mirescu), Chiriac (min. 46 G. Costache) – I. Huțu, S. Techiu, Mogoș (min. 46 D. Mucuță).

Sporting Liești: Vădeanu – Alupei, Manea, Preda, B. Dumitru – D. Lovin, Al. Balaban (min. 15 D. Voicu), Popov (min. 60 Iancu), Crihana (min. 82 Borsan) – Sprânceană, M. Coman.

Celelalte rezultate înregistrate în etapa a XVII-a din seria I a Ligii a 3-a:

CSM Paşcani – Ştiinţa Miroslava     0-3
Ovidiu Tăcuţanu (28), Marius Chelaru (33), Dănuţ Munteanu (67)
AFC Hărman – Atletico Vaslui    4-0
Florin Stângă (3), Mugurel Buga (7), Emilian Popa (18, 23)
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – CSM Roman    3-3
Lukacs Zsombor (40), Bajko Barna (45, 87) / Sorin Dutciu (16, 20), Daniel Marin (76)
AFC Odorheiu Secuiesc – SC Bacău    2-1
Bagoly (33), … (62 – autogol) / Alexandru Tătaru (7 – pen.)
Metalosport Galaţi – Aerostar Bacău    0-2
Sahru (62), Ionuţ Artenie (73 – pen.)
Olimpic Cetate Râşnov – Olimpia Râmnicu Sărat     2-1
Vlad Potecu (15), Dragoş Robu (84) / Hira (62)
Avântul Valea Mărului stă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •