Sport

Galerie foto: Prima victorie pentru Dacia Unirea Braila in acest an

Galerie foto: Prima victorie pentru Dacia Unirea Braila in acest an

Dacia Unirea Brăila a jucat astăzi al doilea amical din perioada de pregătire desfășurată pe terenul sintetic de la baza Dunărea, deținută de Primăria Galați. După trei înfrângeri la limită în precedentele 3 meciuri de pregătire din această iarnă, echipa pregătită de ALin Pânzaru a câștigat cu 3-0 (1-0) partida cu CSM Rm. Sărat, echipă aflată pe locul 9 în seria a II-a a Ligii a 3-a la finalul turului.

Brăilenii au avut prima ocaie a meciului în minutul 4. Sorin Sima a recuperat în propriul teren o minge pe care i-a pasat-o în adâncime lui Banyoi, însă șutul acestuia din careu a fost respins de portarul râmnicenelor. În minutul 10 Tîrîlă i-a pasat în careu lui Bobe, dar șutul acestuia la colțul lung a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Țicrea. Un minut mai târziu a fost rândul lui Manea să șuteze din colțul careului, pe lângă poarta lui Cătălin Niţache. În minutul 14 Manea i-a pasat în careu lui Cubleșan, dar șutul acestuia pe centrul porții a fost parat de portar.

După ce în minutul 22 Anghelina a șutat din afara careului pe lângă poartă, în minutul 24, după un corner d pe partea dreaptă bătut de Manea, Hamza a reluat spre poartă, Nițache a respins în față și Anghelina a reluat din 4-5 metri în plasă, 1-0 pentru Dacia Unirea.

Atacurile la poarta râmnicenilor au continuat, dar în minutul 25 Cubleșan a șutat din nou peste poartă, iar în minutul 32 șutul de la marginea careului expediat de Manea a fost respins de portar. În minutul 34 Cubleșan a primit o pasă în centrul careului, a fentat un fundaș , dar a șutat slab, în stânga portarului, care a respins în corner. Ultima ocazie a primelor 45 de minute a aparținut celor de la Râmnicu Sărat, cu șutul la colțul scurt al lui Tîrîlă, reținut de Țicrea de lângă bară.

Repriza secundă a început tot cu Dacia Unirea Brăila în atac. În minutul 48 Ciucureanu a șutat de la marginea careului pe lângă poarta lui Nițache. Un minut mai târziu Dima a centrat în careu, dar Al. Pop a reluat cu latul peste poartă.

În minutul 60 Raul Vitan centrează în careu pentru Ciucureanu, dar reluarea acestuia a fost respinsă de portar. Cei de la Râmnicu Sărat au ripostat un minut mai târziu cu șutul lui Burghelea, care a trecut peste poarta lui Chirilă.

În minutul 63 avea să vină și golul doi al brăilenilor. Ciucureanu a executat un corner de pe dreapta, mingea a fost bâlbâită în careu și a ajuns la Ben Hamza, care a trimis din 6 metri în poarta apărată Nițache.

Golul de 3-0 a fost marcat de Jurgen Dushkaj, care a deviat o centrare de pe dreapta a lui George Puia.

În prima repriză la Dacia Unirea Brăila au jucat: Țicrea – Al. Niță, Ghiocel, Hamza, S. Sima – Anghelina, Stănciulescu – Manea, Bucur, Cubleșan – Banyoi.

În repriza a doua Alin pânzari i-a trimis pe teren pe: Chirilă – Al. Gîț, Hamza (min. 60 Puia), T. Țăranu, Nicola – R. Vitan (min. 75 Coteț), Olenic, Dima, Dushkaj – Ciucureanu, Al. Pop.

Următorul meci pentru Dacia Unirea Brăila va avea loc miercuri, 7 februarie, de la ora 11.00, cu Oțelul Galați, pe stadionul Siderurgistul din Galați.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •