Sport

Fetele de la scoala Ramnicelu greu de invins la turneele regionale de fotbal

Fetele de la scoala Ramnicelu greu de invins la turneele regionale de fotbal

Scoala Gimnaziala Ramnicelu a participat si a castigat trei faze regionale cu echipele de fotbal fete. Doua turnee au fost la Cupa Tymbark, desfasurate la Buzau pe 19 si 20 aprilie, si una la ONSS gimnaziu, desfășurata la Focsani, in perioada 26-29 aprilie.

La Cupa Tymbark, Scoala Ramnicelu a participat cu echipele de fotbal fete la categoriile Under 8 si Under 10.

La categoria Under 8 faza regionala de la Buzau a fost totodata si faza finala, fetele de la scoala din Ramnicelu au reprezentat judetul Braila au invins cu 3-0 fetele din Vrancea, respectiv 2-0 pe cele din Buzau.

Lotul echipei U8 a fost alcatuit din urmatoarele eleve: STEFAN SILVIA, BACIU DARIA MARIA, CHIRITA CRISTINA GEORGIANA, DRAGOMIR LORENA IONELIA, GHEORGHITA  ANAMARIA  FLORINA, ILIESCU LAVINIA STEFANIA, MOLDOVAN CRISTIANA, NICULAE DANIELA CRISTINA, BUZOIANU ANA MARIA, MĂNTĂILĂ IOANA.

Fete au fost premiate din partea Tymbark si AJF Buzau cu cupa, medalii si un set de echipament.

La categoria U 10, la care Scoala Rimnicelu a reusit sa se claseze pe locul 5 la Faza Nationala a Cupei Tymbark de anul trecut, de la Timisoara, a castigat la regionala de anul acesta la Buzau toate partidele disputate. Fetele de la Ramnicelu au castigat cu 3-1 cu echipa din Vrancea, cu 4-0 în fata echipei din Tulcea si cu 3-0 reprezentanta judetului Buzau. Cu aceste rezultata echipa scolii din Ramnicelu s-a calificat la Faza Nationala ce se va disputa la Cluj sau la Timisoara.

Lotul echipei U 10 a fost alcatuit din urmatoarele jucatoare: IVAN DENISA RAMONA, CHIVOIU BIANCA RAMONA, CIOCÎRLAN VIORICA ANDREEA, BUZOIANU ANDREEA ALEXANDRA, COTEȚ MIHAELA, COSTIN ELENA GEORGIANA , CARAMAN MIHAELA DENISA, JERCAN GABRIELA DANIELA, COSTIN IONICA NELA, RAINOF MARINELA CRISTINA, SANDU ANDREEA LUMINITA, ALI ALEXANDRA MARIANA.

In perioada 26-29 aprilie s-a desfasurat etapa regionala la Olimpiada Gimnaziilor la fotbal fete, la Focsani. La competitie au participat reprezentantele judetelor Vrancea, Buzau, Tulcea, Galati, Constanta si binenteles Scoala Gimnaziala Rimnicelu, castigatoarea fazei judetene din Braila.

Competitia s-a desfasurat in sistem de 2 grupe a cate 3 echipe, locurile 3 din grupe jucand pentru locurile 5-6 iar primele 2 in in semifinale.

Reprezentanta judetului Braila a inceput cu stangul competitia, suferind o infrangere cu 2-0 din partea echipei din Tulcea. In al doilea meci din grupa, echipa scolii din Ramnicelu a castigat cu 2-0 in fata formatiei din Galati, goluri inscrise de Iosif Isabela, si astfel, de pe locul 2 din grupa, s-a calificat mai departe in semifinale.

In semifinala echipa din ramnicelu a intalnit ocupanta locului 1 din cealalta grupa, echipa din Vrancea. Meciul cu Vrancea s-a terminat la egalitate 0-0, iar la loviturile de departajare fetele de la Ramnicelu au castigat cu 2-0, goluri inscrise de Olteanu Alexia si Branza Georgiana, aceasta din urma aparand si penalty-urile executate de echipa de la Vrancea.

In meciul pentru locurile 5-6, Galatiul a castigat in fata Buzaului, iar in finala mica, Constanta a castigat cu 2-1 in fata celor de la Vrancea.

In finala mare, Scoala Rimnicelu a intalnit din nou echipa judetului Tulcea. De aceasta data, echipa condusa de directorul scolii, profesor Mocanu Dragos si de profesor Marchidanu Marius, s-a revansat pentru primul joc al competitiei si a castigat meciul cu 1-0, prin golul marcat de Olteanu Alexia, si s-a calificat astfel la Faza Nationala ce se va disputa la Izvorani in perioada 14-17 mai.

Totodata jucatoare de la Scoala Ramnicelu au primit si 3 premii speciale: Branza Georgiana (cel mai bun portar), Stefan Adelina (cel mai bun fundas) si Marcosan Alexandra (cel mai complet jucator).

Lotul echipei a fost alcatuit din urmatoarele jucatoare: Tobosaru Luminita Andreea, Mancas Ioana Daria, Iosif Maria Isabela, Atodosiei Georgiana, Codreanu Ana Maria, Marcosan Daniela Alexandra, Olteanu Alexia Crenguta, Stefan Adelina, Branza Georgiana Iuliana.

[quote]Suntem foarte fericiti pentru realizarile noastre, suntem mandri ca lucram cu niste copii care isi doresc sa faca sport, ca au niste parinti care ne sprijina si isi sustin copiii in a face sport, pentru unii din ei acesta fiind poate o portita in a reusi in viata[/quote] a declarat Dragos Mocanu, directorul Scolii gimnaziale Ramnicelu.

[quote]Ne bucuram ca avem continuitate castigand competitii la aproape toate categoriile de varsta, anul acesta fiind al doilea an consecutiv in care participam la Faze Nationale ale competitiilor scoalre in care participam. Personal imi doresc sa facem cunoscuta aceasta comunitate din Rimnicelu, si judetul Braila, la nivel national[/quote] a declarat profesorul Marius Marchidanu, un conuscut arbitru asistent in Liga 1.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •