Sport

Echipa lui Banel Nicolita fara gol primit in primele 3 etape

Echipa lui Banel Nicolita fara gol primit in primele 3 etape

CS Făurei, echipa lui Bănel Nicoliță, a obținut vineri după amiază prima victorie în deplasare în acest campionat. În etapa a III-a din Liga a 3-a, CS Făurei a învins cu 1-0 pe CSO Bragadiru. După trei etape echipa fraților Nicoliță este neînvinsă și fără gol primit, având 7 puncte și golaveraj 3-0.

În meciul jucat vineri după amiază, de la ora 17.00, pe stadionul Electromagnetica din București, nou promovata în Liga a 3-a din județul Brăila a câștigat cu 1-0 (0-0) meciul cu ilfovenii de la Bragadiru, și ei nou promovați în Liga a 3-a. Prima repriză a fost una echilibrată, în care cele două echipe s-au tatonat. Cei de la Făurei au avut o primă ocazie la o lovitură liberă executată bine de Bănel Nicoliță, dar la care portarul gazdelor a respins în corner de la vinclu. Stelică Nicoliță a avut și el o situație de a marca, dar a șutat din careu în plasa laterală. Echipa din Bragadiru s-a apropiat de câteva ori de poarta lui Tudor, la cornerele obținute, dar care nu au pus în pericol poarta celor de la Făurei.

A doua repriză a început cu o ușoară dominare a echipei gazdă, care a avut două șuturi pe spațiul porții, dar Tudor a fost la post.

În minutul 61 Racoviță a trimis o pasă în adâncime pentru Stelică Nicoliță. Cei doi fundași centrali ai gazdelor au gafat, iar mingea a ajuns în careu, Stelică și-a prelungit mingea cu capul, iar portarul gazdelor a încercat să bozexe de la 15 metri, dar l-a lovit în cap pe atacantul celor de la Făurei și arbitrul a dictat penalty. Bănel Nicoliță a transformat impecabil lovitura de la 11 metri, cu un șut în dreapta portarului, în plasa laterală și a adus astfel prima victorie în deplasare pentru echipa sa.

În ultima jumătate de oră a meciului CS Făurei a preluat inițiativa și a controlat jocul, reușind să mențină avantajul până la final, chiar dacă ambele echipe au mai avut situații de a marca.

CS Făurei a jucat cu: Tudor – Grozea (min. 46 Racoviță), B. Nicoliță, Căldăraru, G. Bordei – M. Mocanu, A. Pușcașu, D. Percă, Cloșcă (min. 85 A. Huțu) – I. Cristian (min. 90 Poterașu), S. Nicoliță.

Tot vineri, în seria a II-a a Ligii a 3-a s-a mai jucat și meciul dintre CS Tunari și SC Popești Leordeni, încheiat cu victoria oaspeților cu scorul de 2-1.

În etapa a IV-a CS Făurei va primi vizita celor de la CS Afumați, care a terminat la egalitate în această etape, meciul de pe teren propriu cu Sportul Chiscani.

CS Făurei ocupă locul 5 în clasament, la egalitate ci liderul FC Rapid București, dar cu golaveraj mai slab sau cu număr de goluri marcate mai mic decâte primele 4 clasate.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •