Sport

Echipa Armatei a castigat Turneul Campioanelor

Echipa Armatei a castigat Turneul Campioanelor

Vineri seara, în sala Polivalentă Danubius din Brăila, s-au jucat finalele Turneului Campioanelor la fotbal în sală. Echipa Armatei a câștigat prima ediție a turneului organizat de AJF Brăila, invingând în finală echipa ISJ Brăila cu scorul de 5-2. În finala mică, pentru locurile 3-4, Pricons a câștigat cu 1-0 meciul cu Ronțăilă. Între cele două finale s-a jucat un meci între fostele glorii ale fotbalului brăilean, meci câștigat de reprezentanții generației mai tinere cu scorul de 4-3.

În finala mică a Turneului Campioanelor s-au întâlnit echipele de la Pricons și Ronțăilă. Campioana de la Turneul Firmelor s-a impus și de această dată cu scorul de 1-0 (1-0), singurul gol al meciului fiind marcat de Daniel cazan în minutul 14. Echipa Pricons a terminat meciul în 4 jucători de câmp după ce în minutul 39 Petrică Gheorghiu a fost eliminat pentru cuul de cartonașe galbene.

Înaintea finalei mari, AJF Brăila a organizat un meci între foste generații de fotbaliști care au jucat la Brăila, Progresul Brăila și Dacia Unirea Brăila. Pentru Progresul au jucat: Șerban Trofin – Ionel Panțuru, Ionel Moroianu, Costel Manole, Gheorghe Huba, Valentin Jipa, Ionel Iuga, Ionel Drăgoi și Nicu Pîrlog. Pentru Dacia Unirea au jucat: Cristea Rusu – Adrian Baldovin, Tudorel Pelin, Victor Titirișcă, Nicușor Jica, Nicușor Anghel, Viorel Ciucașu, Daniel Buricea și Nicu Marcadonatu. După două reprize a câte 10 minute, Dacia Unirea a câștigat cu 4-3 . Pentru Dacia Unirea au marcat Jica (2), Baldovin și Titirișcă. Pentru Progresul a marcat Pîrlog (3).

Finala mare a fost unul dintre cele mai frumoase meciuri de la acest turneu. Armata a deschis scorul în minutul 4 prin Viorel Banciu care a transformat o lovitură de la 7 metri, obținută de Constandache. În minutul 8 Cristian Pascu a majorat avantajul la 2-0 pentru echipa Armatei. Până la pauză echipa profesorilor au reușit să egaleze. În minutul 14 Cătălin Spirea a marcat de la 7 metri pentru 2-1, iar în minutul 18 Ionuț Micu a marcat pentru 2-2.

După pauză Constandache a marcat pentru 3-2 în minutul 24, cu un gol la colțul scurt, după o piruetă la 6 metri. În minutul 36 Banciu a șutat în bară, dar în minutele 37 și 39 a marcat pentru victoria Armatei cu 5-2.

Florin Giurgiu de la ISJ Brăila a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Cătălin Constandache de la echipa Armatei a fost golgheterul turneului, iar Andrei Crăciun de la Pricons a fost desemnat cel mai tehnic jucător.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •