Sport

Dunărea Brăila a pierdut la limită, după ce a condus cu 5 goluri în prima repriză

Dunărea Brăila a pierdut la limită, după ce a condus cu 5 goluri în prima repriză

HC Dunărea Brăila a pierdut la limită ultimul meci din anul acesta și a intrat în pauza competițională pe ultimul loc în Liga Florilor.

Fetele pregătite de Aurelian Roșca au luptat și au vrut să se întoarcă de la Cluj cu un rezultat pozitiv, dar atât s-a putut și atât le-au permis arbitrii, care au anulat un gol în ultima secundă, motivând că acesta a fost marcat după expirarea timpului regulamentar CSU Cluj a câștigat meciul cu HC Dunărea cu 26-25 (12-12) și au predat ultimul loc echipei brăilene.

HC Dunărea a început foarte bine meciul de la Cluj și a condus cu 3-0, gazdele marcând primul gol în minutul 10. Brăila s-a menținut la conducere și în minutul 20 s-a distanțat la cinci goluri după reușita Nicoletei Safta care a marcat pentru 10-5. În minutul 23 Tot Safta a marcat pentru 11-6, dar din acest moment până la pauză HC Dunărea a mai marcat o singură dată și a primit 6 goluri, astfel că la pauză scorul a fost egal, 12-12.

După pauză gazdele au preluat conducerea, pe fondul unei duble eliminări în tabăra brăileană și au reușit să se mențină la conducere la unu-două goluri, dar echipa brăileană a mai reușit în câteva rânduri să egaleze. Finalul a fost dramatic. Gazdele au marcat pentru 26-25 iar în ultima secundă Cătălina Preda a aruncat la poartă și a înscris, însă golul i-a fost anulat pe motiv că expirase timpul în momentul în care mingea a intrat în poartă.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Elena Carmina Manea -4 goluri, Cătălina Preda -3, Alina Vătu -3, Diana Axinte -3, Nicoleta Tudor -3, Elena Dache -2, Irya Shutska -2, Nicoleta Safta -2, Diana Munteanu -2, Ana Maria Berescu -1. Au mai jucat: Marina Razum și Gabriela Dobre – portari și Cristina Gheorghe.

Pentru CSU Cluj au marcat:  Ani-Senocico -6, Lazăr -5, Popa -5, Corkovic- 4, Boian -2, Stoklosa -1, Dindiligan -1, Vasiliu -1, Petruș- 1.

Jucătoarele de la HC Dunărea vor avea o vacanță de o săptămână, după care se vor relua antrenamente în cursa de salvare de la retrogradare.

sursa foto+video: http://www.cjsport.ro

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •