Sport

Dubla confruntare baschetbalistica Braila – Medias, sambata in Polivalenta

Dubla confruntare baschetbalistica Braila – Medias, sambata in Polivalenta
Dubla confruntare baschetbalistica Braila - Medias, sambata in Polivalenta
Dubla confruntare baschetbalistica Braila – Medias, sambata in Polivalenta

Sâmbătă dimineață iubitorii baschetului din Brăila vor avea parte de un dublu duel Brăila – Mediaș. Echipele de juniori U 16 și U 18 de la Cuza Sport Brăila și CSS Mediaș se vor întâlni în etapele a III-a din grupele turneului semifinal grupa valorică A. Ambele meciuri se vor disputa în Sala Polivalentă Danubius din Brăila. 

Sâmbătă, de la ora 11.00, este programat meciul echipelor de juniori U16, în care elevii lui Mircea Totolici și Sorin Diaconu vor să confirme forma bună în care se află și să rămână liferi în grupa a II-a. Brăilenii au un meci mai mult jucat, după ce au disputat luni, în devans, meciul contând pentru etapa a VI-a, cu LPS Bihorul Oradea, meci pe care l-au câștigat cu 81-66. În etapa a II-a brăilenii au pierdut la U BT Cluj în over-time, iar în prima etapă au câștigat pe teren propriu meciul cu Laguna București cu scorul de 72-50. Medieșenii au câștigat pe teren propriu cu 103-79 meciul cu MC Ball Mangalia și au pierdut, tot pe teren propriu, cu BC Slam București cu 50-64.

Imediat după meciul juniorilor U16, se vor întâlni echipele de juniori U18. După un debut cu două înfrângeri la scor în primele două etape din turneul semifinal, brăilenii vor să obțină o victorie în fața medieșenilor.

Duminică dimineață, echipa de seniori de la lidera grupei 3 a Ligii 1 la baschet masculin, CS Cuza Sport Brăila, va pleca la București, acolo unde va juca de la ora 13.15 meciul din penultima etapă a sezonului regulat cu Dinamo 2 București. Bucureștenii au doar două victorii în acest sezon de Liga 1, iar în aceiași zi, de la ora 20.00, vor avea și meci în Liga Națională, astfel că nu se vor putea baza pe jucători de la prima echipă în meciul cu Brăila.

Baschetbaliștii de la Cuza Sport Brăila au astfel șansa să bifeze al 10-lea succes din acest sezon și să se gândească la turneul semifinal și apoi la turneul final de promovare în Liga Națională.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •