ProBr

Doi militari de la o UM din Braila, morti intr-un accident rutier in Constanta

Doi militari de la o UM din Braila, morti intr-un accident rutier in Constanta
Doi militari din Braila morti intr-un accident rutier in Constanta
Doi militari din Braila morti intr-un accident rutier in Constanta

Trei persoane, între care doi militari brăileni, și-au pierdut viața, iar o alta a fost grav rănită în urma unui accident rutier petrecut, vineri, la ora la ora 15.26, pe DN 2 A, între localitatea Stupina și Hanul Morilor din județul Constanța.accident-mortal-doi-oameni-au-murit-in-urma-unui-accident-la-hanul-morilor-galerie-foto-128886
Două dintre victime sunt ofiţeri în cadrul Batalionului de Cercetare 01297 din Brăila, iar la volan se afla un subofițer. Cei trei se întorceau acasă după ce au participat la exerciţiul Histria 15 de la Capul Midia. A treia victimă a accidentului este o femeie, ghid într-un autocar, care după câteva zeci de minute de resuscitare a decedat și ea. Poliţiştii constănțeni spun că militarii au provocat tragedia. Maşina în care aceştia se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de autocarul care transporta turişti spre Turcia. Șoferul autocarului a încercat disperat să evite dezastrul.

Șoferul autoturismului de Brăila care circula dinspre Constanța a pierdut controlul volanului și a intrat frontal în autocarul care făcea cursa Galați – Istanbul. În momentul impactului, în autocar se aflau 13 persoane.

Subofițerul aflat la volanul autoturismului, C.M.C. în vârstă de 37 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital. Militarii care au murit aveau 25 și 34 de ani și erau încadrați la Unitatea de Cercetare 528 Vlad Țepeș din Brăila.Turiștii din autocar, erau din Galați și au fost preluați de un microbuz pentru a-și continuat drumul spre Turcia.

„Astăzi, la ora 15:26, C.M.C. (bărbat, 37 de ani, din Brăila) a condus un autoturism pe DN2A, dinspre Constanța către Hîrșova și, ajungând în zona km. 144+200, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocar condus dinspre Galați spre Constanța de A.S. (bărbat, 38 ani, din Constanța, jud. Constanța). Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a conducătorului auto din autoturism, decesul lui K.C.A. (bărbat, 25 de ani, din Petroșani, jud. Hunedoara), decesul lui L.C.M. (bărbat, 34 de ani, din Brăila), pasageri în autoturism și decesul ghidului autocarului, C.R. (femeie, 39 de ani, din Constanța)„, a precizat IPJ Constanţa într-un comunicat de presă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •