ProBr

Dacia Unirea va intalni pe Dinamo Bucuresti in 16-imile Cupei Romaniei

Dacia Unirea va intalni pe Dinamo Bucuresti in 16-imile Cupei Romaniei
Dacia Unirea va intalni pe Dinamo Bucuresti in 16-imile Cupei Romaniei
Dacia Unirea va intalni pe Dinamo Bucuresti in 16-imile Cupei Romaniei

Astăzi, Casa Fotbalului a găzduit tragerea la sorți a șaisprezecimilor de finală ale Cupei României, ediția 2015-2016, fază din care intră în competiție și cluburile de Liga I. Dacia Unirea Brăila a picat în această fază a competiției cu Dinamo București. Meciurile se vor desfășura în zilele de 22/23/24 septembrie, iar orele de desfășurare vor fi stabilite în funcție de televizările acestora. Meciurile netelevizate se vor juca de la ora 16.30. 

Tragerea la sorți a fost efectuată de Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al Federației Române de Fotbal, și de Aurel Ionescu, managerul Departamentului Competiții.
Programul 16-imilor Cupei României este următorul:
 Sport Club Bacău – Clubul Sportiv U Craiova
Unirea Tărlungeni –  Petrolul Ploiești
Universitatea Cluj – SC FC Steaua București
CS Balotești – CFR 1907 Cluj
ACS Unirea Brânceni – Astra Giurgiu
Bucovina Pojorâta – ASA 2013 Târgu Mureș
CS Mioveni – FC Botoșani
FCM Baia Mare – FC Voluntari
Ripensia Timișoara – FC Viitorul Constanța
ACS Berceni – CS Municipal Studențesc Iași
CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Poli Timișoara
Dacia Unirea Brăila – Dinamo 1948 SA
ASA 2013 Târgu Mureș 2 – Concordia Chiajna
UTA Bătrâna Doamnă – Pandurii Lignitul Târgu Jiu
Rapid CFR Suceava – FC Brașov
Viitorul 2 Constanța – Academica Clinceni
În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării (conform art.30.6.1 din ROAF).
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă (conform art.30.9 din ROAF).
În jocurile la care participă echipe din Liga a 2-a sau Liga I se pot efectua maximum 3 înlocuiri de jucători (conform art.30.11 din ROAF).
În privința numărului maxim de jucători extracomunitari folosiți în jocurile de din Cupa României, se aplică următoarele reguli:
a) dacă într-un joc se întâlnesc echipe din aceeași categorie, se aplică regulile stabilite pentru categoria respectivă;
b) dacă într-un joc se întâlnesc echipe din categorii diferite, se aplică regulile stabilite pentru categoria superioară (conform art.30.12 din ROAF).
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •